Paukku jälleen turnausvoittoon

10.9.2007  |  09:00

Göteborgin finaalissa kukistui Ruotsin Brage

Kuudenneksi sijoitettu Juho Paukku (ATP 529) voitti miesten 15.000$ ITF Futures-turnauksen kaksinpelin finaalin Göteborgissa lauantaina. Hän kukisti loppuottelussa sijoittamattoman Ruotsin Robin Bragen (ATP 869).
Viikko sitten Paukku voitti Vierumäellä miesten 10.000$ ITF Futures-turnauksen. Paukun ATP-ranking on nyt 471 ja vielä nousee tästä, sillä Göteborgin pisteet tulevat voimaan ensi viikolla.
Paukku jatkaa kilpailukiertuettaan Ruotsissa. Tällä viikolla pelataan Falunissa miesten 15.000$ ITF Futures-turnaus. Paukku on jälleen kisan kuudenneksi sijoitettu ja saa vastaansa ensimmäisellä kierroksella Patrik Brydolfin. Ruotsalaisella ei ole vielä ATP-rankingia, ja hän saikin pääsarjaan villin kortin.
Timo Nieminen on Falunissa neljänneksi sijoitettu. Hänen avausvastustajansa on Portugalin Leonardo Taveres. Nieminen ja Paukku aloittavat kisan osaltaan tiistaina. He eivät ole mukana nelinpelissä.
Ilja Orre osallistui kisan kaksinpelin karsintaan. Hän hävisi ensimmäisellä kierroksella Daniel Daniloville 1-6, 3-6. (RN)