Pajulahtiryhmä

11.2.2010  |  13:00

Parhailla junioreilla mahdollisuus harjoitella Pajulahdessa

Pajulahden harjoituskeskusta on kuluneena sisäkautena ja kehittyneiden harjoitusolosuhteiden myötä pyritty avaamaan entistä enemmän myös seurojen parhaille junioripelaajille. Tarkoituksena on tukea seuroissa ja akatemioissa harjoittelevia kärkijunioreita sekä tarjota heille laadukasta treeniä, uusia virikkeitä ja ideoita sekä vaihtelua arkiharjoitteluun. Samalla Pajulahtiryhmän pelaajat saavat erilaisia harjoitusvastuksia ja vaihtelua.

Kuluneen sisäkauden aikana ryhmän kanssa on harjoitellut monia kansallisia kärkijunioreita sekä mies- ja naispelaajia. Turkulainen Santtu Leskinen harjoitteli Pajulahdessa kokonaisen lukiojakson ajan ja suoritti samalla opintoja Nastopolissa. Muita Pajulahdessa leireilleitä juniorilupauksia ovat olleet Johanna Hyöty, Stina Kailaheimo, Ristomatti Lanne, Anssi Raasio, ja Valtteri Telinkangas. Mies- ja naispelaajista ryhmän harjoituksiin ovat osallistuneet Juulia Manner, Erik Ahomaa, Jesse Kiuru, Tommy Laine ja Max Wennäkoski.

Leirityksessä ja harjoitusvastusten vaihtelevuudessa on pyritty myös kansainvälisyyden lisäämiseen. Lokakuussa Pajulahdessa leireilivät tallinnalaiset US Tennis Academyn pelaajat ja helmikuussa harjoituksiin osallistui norjalaisia pelaajia.

Jatkossa harjoittelun tehostamismahdollisuutta tarjotaan myös nuoremmille, 1994-95 syntyneille pelaajille. Helmi-maaliskuun aikana leireilemään ovat tulossa Jessica Malinen, Leo Haapasalo, Saska Huttunen ja Matias Kallio.

Pajulahden leirityksestä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Pajulahden harjoituskeskuksen päävalmentaja Pekka Kainulaiseen, puh. 044 77 55 345, pekka.kainulainen@pajulahti.com.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tennisliitto aloittaa talenttiohjelman… →