Pajulahti Cupissa finaalit – Kallio ja Kivijärvi nelinpelin voittoon

6.7.2012  |  09:58

 
Matias Kallio

Pajulahden juniorien ITF-turnauksessa on edetty finaaleihin ja poikien nelinpeli on jo saatu päätökseensä. Nelinpelissä saatiin suomalaisvoittajat, kun neljänneksi sijoitetut TaTS:n Matias Kallio ja Timi Kivijärvi kukistivat  finaalissa toisiksi sijoitetut Liettuan Mantas Bugailiskisin ja Viron Anton Pavlovin kahdessa erässä lukemin 6-4, 6-4. Välierissä Kallio ja Kivijärvi pudottivat seuratoverinsa Joel Popovin ja Latvian Arturs Lazdinsin, jotka oli sijoitettu ykkösiksi.
Kallio eteni finaaliin myös kaksinpelissä, kukistaen sveitsiläisen Gabriele Moghinin luvuin 6-3, 6-3. Finaalissa kuudenneksi sijoitettu Kallio kohtaa toiseksi sijoitetun Alexandr Chepelevin, joka pudotti kolmanneksi sijoitetun Popovin välierissä kolmessa erässä.

Niin ikään TaTS:laisen Tanja Tuomen vahvat otteet ovat jatkuneet tällä viikolla. Viime viikolla yleisten luokkien SM-kullan vienyt Tuomi eteni finaaliin niin kaksin- kuin nelinpelissäkin. Kaksinpelissä neljänneksi sijoitettu Tuomi selvitti tiensä finaaliin, kun hänen vastustajansa, ruotsalainen Wilhelmina Palmer, joutui luovuttamaan välierissä Tuomen johtaessa ensimmäistä erää 4-0. Finaalissa hän kohtaa turnauksen ykkössijoitetun, liettualaisen Agne Cepelyten.
Nelinpelissä ykköseksi sijoitetut Tuomi ja Venäjän Antonina Lysakova etenivät finaaliin kukistamalla välierissä venäläiset Anastasia ja Anna Pribylovan lukemin 6-4, 6-3. Finaalissa he kohtaavat norjalaiset Pauline Jahren ja Ida Seljevoll Skancken, jotka voittivat välieräottelussaan neljänneksi sijoitetut HVS:n Nanette Nylundin ja Olivia Pimiän.

Pajulahti Cup           
Juniorien ITF-turnaus (5. kategoria)
2.7.-8.7.2012 Pajulahden liikuntakeskus, Nastola
Poikien kaksinpeli:
Välierät: Matias Kallio TaTS (6) – Gabriele Moghini Sveitsi – 63 63
Alexandr Chepelev Venäjä (2) – Joel Popov TaTS (3) 36 76(4) 64

Poikien nelinpeli
Välierät: Matias Kallio/Timi Kivijärvi TaTS (4) – Arturs Lazdins Latvia/Popov (1) 63 64
Finaali: Kallio/Kivijärvi (4) – Mantas Bugailiskis Liettua/Anton Pavlov Viro (2) 64 64

Tyttöjen kaksinpeli
Välierät: Tanja Tuomi TaTS (4) – Wilhelmina Palmer Ruotsi 40(luov.)

Tyttöjen nelinpeli
Välierät: Antonina Lysakova Venäjä/Tuomi (1) – Anastasia Pribylova/Anna Pribylova Venäjä (3) 64 63
Pauline Jahren/Ida Seljevoll Skancke Norja – Nanette Nylund/Olivia Pimiä HVS (4) 63 62

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Arho-Havrén ja Berner… →