Pajulahteen nuorten huippuryhmä

1.6.2012  |  17:08

Liikuntakeskus Pajulahdessa aloittaa syksyllä 2012 tenniksen nuorten huippuryhmä.
Ryhmä tarjoaa ala- ja yläkouluikäisille pelaajille hienon mahdollisuuden yhdistää koulunkäynti sekä laadukas harjoittelu ja kilpaileminen ammattitaitoisten valmentajien ja kasvattajien sekä hyvien olosuhteiden avulla. Pelaajat harjoittelevat ja opiskelevat joka toisen viikon Pajulahdessa ja vuoroviikoin omalla kotipaikkakunnallaan suunnitellusti. Pajulahdessa koulunkäynti tapahtuu luokanopettajien valvonnassa.

Ryhmän pelaajat pyrkivät kansainväliselle tasolle, kohti omaa maksimiaan urheilijana laadukkaan ja kokonaisvaltaisen valmennuksen sekä kansainvälisen ja kansallisen kilpailemisen avulla.
Toiminta perustuu yksilölähtöiseen ja ammattitaitoiseen valmennukseen, josta vastaavat eri alojen ammattilaiset. Vastuuvalmentajina ja koulunkäynnin vastaavina toimivat Harri Suutarinen KM ja Jukka Karjalainen KM. Valmennuksessa ovat tiiviisti mukana myös nuorten olympiavalmentaja Erik Hakkarainen ja urheilupsykologi Niko Nuutinen. Ryhmän valmennuspäällikkö ja fyysisen valmennuksen asiantuntija on Pekka Kainulainen LiTM. Harjoittelussa hyödynnetään paljon myös muiden lajien asiantuntijoita ja kansainvälisiä kontakteja (mm. yhteistyöakatemia Pietarissa).

Syksyllä ryhmässä aloittavat Ella Haavisto (Smash-Kotka), Bea Kallio (LVS) ja Oona Orpana (HVS). Ryhmän kummiurheilija on Veera Nurmi.

Nuorten huippuryhmä on osa Liikuntakeskus Pajulahden kasvavaa ja kehittyvää valmennustoimintaa. Pajulahti-ryhmän toimintaa kehitetään jatkuvasti vastuuvalmentaja Erik Hakkaraisen johdolla. Tällä hetkellä ryhmään kuuluu sekä vakio- että etäjäseniä, yhteensä 11 pelaajaa. Nuorimmat pelaajista ovat alakouluikäisiä ja vanhimmat opiskelevat Liikunnan perustutkinnolla tai lukiossa.

   

Jaa:

Seuraava uutinen: Harris/Pöllänen hävisivät ottelutie-breakissa… →