Pajulahdessa vilkas tenniskesä

8.6.2009  |  11:00

Tenniskursseilla on vielä tilaa

Liikuntakeskus Pajulahdessa on luvassa todella vilkas tenniskesä, kun opisto järjestää kaksi kansainvälistä kilpailua ja junioreiden SM-kilpailut sekä seitsemän kesäkurssia. Lisäksi nuorten huippuryhmä leireilee ja harjoittelee Pajulahdessa kesän aikana valmentajien Ville Liukon, Erik Hakkaraisen ja Pekka Kainulaisen johdolla.

Pajulahti järjestää juhannuksen alusviikolla Pajulahti Junior Tournamentin eli Tennis Europen kilpailut 14- ja 16-vuotiaille. Heinäkuun alussa pelataan ITF-turnaus Pajulahti Cup ja elokuun loppupuolella käynnistyvät pääsarjat junioreiden SM-kilpailuista.

Loppukesällä rakennetaan kahden kovan ulkokentän päälle Best-halli, jonka avajaiset ovat 19.8. eli junioreiden SM-kilpailujen kynnyksellä. Se mahdollistaa tennistoiminnan kehittämisen myös sisäkaudella. Syksyksi on kaavailtu ainakin pyörätuolitenniksen PM-kilpailuja ja Baltic Junior Meetingia 10- ja 12-vuotiaille.

Edellisvuosien tapaan kesä on vilkasta tenniskurssiaikaa. Perinteisten juniori-, perhe- ja seniorikurssien ohelle on kehitetty kursseja B-D -luokkien kilpapelaajille. Kurssien valmentajat ovat maamme parhaimmistoa: Pajulahtiryhmän valmentajat Ville Liukko ja Erik Hakkarainen valmentavat juniori- ja perhekursseilla, aluevalmentaja ja -kouluttaja Pasi Ahti opastaa innokkaita tennisharrastajia perhe- ja kilpakursseilla, arvostettu ja kokenut Mauri Dahlman jakaa tietämystään perhe- ja seniorikurssilla. Kursseilla valmentavat lisäksi koulutetut ja pidetyt valmentajat Markus Arvaja, Lassi Nykänen ja Teemu Varpola.

Osalla tenniskursseista on vielä muutamia paikkoja vapaana – tilaisuus kannattaa hyödyntää! Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteessa: www. pajulahti.com.

Pajulahden tennistoiminnasta vastaa kehityspäällikkö Pekka Kainulainen, puh. 044-7755 345.

Jaa:

Seuraava uutinen: US Openin liput… →