Pääkaupunkiseutu vei kultamitalit Alue Cupissa

20.6.2013  |  22:46

Alue Cup pelattiin jälleen juhannusviikolla Kuortaneen urheiluopistolla. Mukana oli yli 80 pelaajaa ja yhdeksän valmentajaa eri puolilta Suomea. Edustettuina olivat kaikki Suomen yhdeksän aluetta ja sarjoina olivat T12, T14, P12 ja P14. Ensimmäisten päivien sateiden jälkeen sääkin suosi kilpailuita. Otteluiden lisäksi Alue Cupissa tehtiin Kasva Urheilijaksi testejä.

Tyttöjen 12-luokassa semifinaaleihin selvisivät Pääkaupunkiseutu, Häme, Pohjois-Suomi ja Keski-Suomi. Finaalissa Pääkaupunkiseutu voitti Pohjois-Suomen ja pronssiottelussa Keski-Suomi Hämeen. Tyttöjen 14-vuotiaiden semifinaaleissa Pääkaupunkiseutu voitti Pohjois-Suomen ja Etelä-Suomi Hämeen. Finaalissa Pääkaupunkiseutu oli parempi ja pronssi meni Hämeen joukkueelle.

Myös poikien luokissa Pääkaupunkiseutu vei molemmat kultamitalit. Poikien 12-vuotiassa se voitti finaalissa Pohjois-Suomen ja 12-vuotiassa Hämeen. Poikien pronssit menivät 12-luokassa Hämeelle ja 14-luokassa Länsi-Suomelle. Koko Alue Cupin parhaana alueena palkittiin itseoikeutetusti Pääkaupunkiseutu.

Alue Cupiin kuuluu tärkeänä osana hyvän yhteishengen luominen ja hauska yhdessäolo. Siitä pitivät huolen kaikkien pelaajien ja valmentajien lisäksi erityisesti tsemppareiksi valitut Peppi Ramstedt, Sonja Keränen, Lauri Kesonen ja Otto Meskanen.

Alue Cup 2013 

Tytöt 12
1. Pääkaupunkiseutu
2. Pohjois-Suomi
3. Keski-Suomi
4. Häme
5. Etelä-Suomi
6. Varsinais-Suomi
7. Kaakkois-Suomi

Tytöt 14
1. Pääkaupunkiseutu
2. Etelä-Suomi
3. Häme
4. Pohjois-Suomi
5. Varsinais-Suomi
6. Kaakkois-Suomi
7. Keski-Suomi

Pojat 12
1. Pääkaupunkiseutu
2. Pohjois-Suomi
3. Häme
4. Kaakkois-Suomi
5. Varsinais-Suomi
6. Keski-Suomi
7. Länsi-Suomi

Pojat 14
1. Pääkaupunkiseutu
2. Häme
3. Länsi-Suomi
4. Pohjois-Suomi
5. Itä-Suomi
6. Etelä-Suomi
7. Kaakkois-Suomi
8. Varsinais-Suomi

Alue Cupin tsempparit (vas. Lauri Kesonen KoTS, Otto Meskanen TaTS, Sonja Keränen NurTS ja Peppi Ramstedt HVS)

Paras alue Pääkaupunkiseutu (vas. Kamille Kivelä Smash, Andrea Widing GVLK, Julia Ehrnrooth HLK, Peppi Ramstedt HVS, Bea Kivikoski HLK, kapteeni Ville Tihveräinen, Hedda Hakala HLK, Eeli Niemelä EVS, Oskar Antinheimo HVS, Valtteri Solatie HVS, August Ehrnrooth HLK, Matias Järvi TCT ja Jussi Tiainen Smash)

Kasva Urheilijaksi testit käynnissä

Alue Cupin mitalistit

Jaa:

Seuraava uutinen: Henri Kontinen jälleen… →