P.Kainulainen koulutuspäälliköksi Pajulahteen

25.1.2005  |  13:00

Pekka Kainulainen ja Pajulahti vastaavat tenniksen valmentaja- ja ohjaajakoulutuksesta

Suomen Tennisliitto ja liikuntakeskus Pajulahti ovat solmineet yhteistyösopimuksen liiton valmentaja- ja ohjaajakoulutuksesta vuoden 2005 alusta lähtien. Koulutuksen toteuttajana toimii Liikuntakeskus Pajulahti, joka on nimittänyt liikuntatieteiden maisteri Pekka Kainulaisen, 28 v, koulutuspäälliköksi vastaamaan Pajulahden ja Tennisliiton yhteistyössä toteutettavasta valmentajakoulutuksesta.
Koulutuksen koordinoivaksi elimeksi perustetaan valmentajakoulutuksen ohjausryhmä, jonka puheenjohtajaksi on kutsuttu Tennisliiton hallituksen jäsen liikuntatieteen maisteri Heikki Tiitinen.
Kevään 2005 koulutuskalenteria suunnitellaan parhaillaan ja se julkaistaan näillä sivuilla mahdollisimman pian.  Koulutuksensa ulkoistamisella Tennisliiton tavoitteena on saada toiminnasta entistä laadukkaampaan niin puitteiltaan, tapahtumiltaan kuin materiaaleiltaan. Yhteistyösopimukseen kuuluu myös eri koulutustasojen sisällön uudistus sekä valmentajien jatkokoulutus. Tennisliitto pyrkii ohjaaja- ja valmentajakoulutuksen korkealla laadulla ja ammattimaisuudella varmistamaan lajin tulevan kasvun ja uusien nuorten pelaajien kehityksen.

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Ketolalle tappio… →