OVS loi oivan tennisillan jäsenilleen – sopisiko teidän seuraanne?

2.11.2015  |  09:50

 
Oulun Verkkopalloseura kertoi kesän Seurafoorumissa järjestävänsä US Openin yhteydessä tapahtuman, jossa jäsenet ja yhteistyökumppanit voivat yhdessä jännittää Grand Slam -turnauksen huippumatseja. Tapahtuma herätti monissa seuroissa suurta mielenkiintoa jo etukäteen, joten tässä OVS:n Markku Savusalon terveiset US Open Meets OVS -illasta.

”Järjestimme 11. syyskuuta Oulun Villa Lipporannassa tapahtuman, jonka ideana oli nauttia yhdessä US Openin matsesta kahdelta screeniltä katsottuna. Ohjelmassa oli pitkän kaavan illallisen lisäksi haastatteluja ja arvontaa. Oman arvokkaan lisän toi myös Jarkko Niemisen videotervehdys OVS:n vieraille sekä yhteistyökumppaneille.

 
Tapahtuma keräsi paikalle yli 70 henkeä ja oli kaikin puolin suuri menestys. Vaikka sade sotki New Yorkissa perjantain ohjelman, ei tuo Oulussa menoa haitannut, sillä eteenkin jälkimmäisestä naisten semifinaalista muodostui vieraille todellinen trilleri, josta juttua riitti vielä jatkoillakin.

Ajatuksena onkin nyt tehdä US Open Meets OVS:stä vuosittainen tennis-ilta, jonne ovat tervetulleita ihmiset läheltä ja kauempaakin. Tapahtuman tuotto suunnataan seuran junioritoimintaan.”

 
Tennisliitto onnittelee OVS:aa oivan tapahtumaformaatin kehittämisestä! Ehkäpä vastaavanlainen yhteisöllisyyttä ja seuran kassavaroja kartuttava istuisi myös sinun seurasi ohjelmaan? Vaikka pienimuotoisena jo ATP-finaaleihin?

Idearikasta syksyä kaikille! 

Jaa:

Seuraava uutinen: Tervetuloa Tennisliiton valmennusseminaariin… →