Oulu Eden Openin pääsarjat käynnistyvät

8.2.2010  |  10:30

Karsinnoissa ei suomalaismenestystä

Nallisportissa, Oulussa pelataan maanantaista lähtien juniorien ITF-pistekilpailun, Oulu Eden Openin, pääsarjaa. Viikonvaihteen kaksinpelin karsinnoista vain LVS:n Natalia Lysova selvitti tiensä pääsarjaan, hänkin lucky loserina. Natalia oli ainoa suomalaistyttö, joka oli karsintojen kolmannella kierroksella. Poikien luokassa karsintojen kolmannella olivat HVS:n Waltteri Tuompo ja ÅLK Olli Kesti.

Tyttöjen pääsarjassa suomalaisista sijoitettuja ovat TaTS:n Saana Saarteinen ja Johanna Hyöty (8.) sekä HVS:n Heini Salonen (5.).
ITF-rankinginsa perusteella suoraan mukaan pääsivät Smashin Katja Verho, TaTS:n Ella Leivo ja Julia Rissanen ja villeillä korteilla OVS:n oma Jessica Malinen, TaTS:n Annika Sillanpää sekä Winter Cupissa Minskissä viikonloppuna pelanneet Smahin Petra Piirtola ja Julianna Heino.
Poikien pääsarjassa kukaan suomalaisista ei ole sijoitettu, mutta suoraan ITF-rankingillaan mukaan pääsivät KTS:n Juuso Laitinen, TaTS:n Leevi Leivo, TVS:n Santtu Leskinen ja HVS:n Herkko Pöllanen. Villillä kortilla mukaan pääsivät OVS:n oma Oskar Nurmio, Smashin Viljami Rahnasto, Aaro Heimonen ja Rasmus Lindström.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomalainen voiton päässä… →