Otto Meskanen kolmoisvoittaja juniorien 12v SM-kisoissa

3.8.2012  |  15:39

TaTS:n Otto Meskanen putsasi pöydän alle 12-vuotiaiden SM-kisoissa Hyvinkäällä. Hän voitti poikien kaksinpelin sekä molemmat nelinpelit, poikien nelinpelissä parina oli Lo-Ten Willem Mäenpää ja sekanelinpelissä seurakaveri Erika Hautalahti.

Kaksinpeliluokkaan oli ilmoittautunut 43 pelaajaa, joiden joukossa Otto Meskanen oli viidenneksi sijoitettu. Puolivälierissä Otto voitti neljänneksi sijoitetun KaTS:n Veikka Ojan 7-5, 1-6, 6-3 ja sai sitten välierissä luovutuksen ykkössijoitetulta Träffin Isac Lindéniltä. Loppuottelussa Otto voitti sijoittamattoman HVS:n Veeti Vuorenhelan 6-2, 6-3.
Veeti oli puolivälierissä voittanut kolmossijoitetun HyTS:n Otto Virtasen kolmessa erässä ja välierissä kakkossijoitetun TaTS:n Roni Rikkosen niin ikään kolmessa erässä.

Poikien nelinpelissä oli 17 paria, joista Otto ja Willem Mäenpää olivat kakkossijoitettuja ja he etenivätkin erääkään menettämättä loppuotteluun, jossa HVS:n pari Aleksi Löfman ja Leo Ussher kukistui 6-1, 6-2.
Sekanelinpelissä oli 13 paria. Sen loppuottelussa Otto ja Erika Hautalahti voittivat NurTS:n Sofia Keräsen ja EVS:n Markus Nymanin 6-3, 6-4.

Tytöt alle 12-vuotiaiden luokkien SM-voitot ja mitalisijat jakautuivat usealle pelaajalle. Kaksinpelin osallistui 38 pelaajaa, joista välieriin etenivät sijoitusten mukaan HVS:n Nicola Ussher (1.), Oona Orpana (2.), TVS:n Cecilia Johansén (3.) ja HVS:n Paula Joukanen (4.).
Puolivälierissä Smash-Kotkan Venla Ahti haastoi Nicola Ussherin kolmieräiseen, mutta välieräottelun Paula Joukasta vastaan Nicola selvitti erääkään menettämättä. Myös Oona Orpana joutui puolivälierässään venymään lyödäkseen kolmessa erässä HVS:n Aino Alkion, mutta otti sitten välierissä voiton Cecilia Johansénista kahdessa erässä.
Nicolan ja Oonan loppuottelun ensimmäinen erä oli tiukka: Nicola voitti sen 7-5, mutta vei toisen erän sitten 6-1.
Turkulaistytöt jylläsivät 17 parin nelinpelissä. TVS:n Veera Antonen ja Eeva Heinonen onnistuivat loppuottelussa ottelutie-breakissa 10-3 voittamaan TVS:n Cecilia Johansénin ja HVS:n Aino Alkion.

Viikonloppuna Hyvinkäällä ratkotaan alle 16-vuotiaiden SM-mitalien kohtalo
Juniorien SM-kilpailut ovat myös SEB JGP-osakilpailuja.

 

 

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kesän sarjatenniksen nousukarsinnat… →