Orpana/Ussher puolivälieriin JEM:ssä Pilsenissä

24.7.2014  |  08:36

Orpana ja Ussher nelinpelin puolivälieriin JEM-kisassa Pilsenissä

Ikäluokkien 14v, 16v ja 18v juniorien Euroopan mestaruuskilpailuja pelataan Pilzenissä, Moskovassa ja Klostersissa.
Alle 14-vuotiaiden kisassa Pilzenissä Toiselta kierrokselta kisan aloittanut Peetu Pohjola (TE 98) teki seuraa Anttoni Kinnuselle (TE 127) häviämällä Makedonian Mihail Kuseskille (TE 213) suoraan kahdessa erässä.
Anttoni ja Peetu hävisivät nelinpelin avausottelunsa viidenneksi sijoitetuille Portugalin Daniel Rodrguesille ja Tomas Soaresille.
Espanjan Paula Arias Manjon (TE 595) pudotti 15.sijoitetun Oona Orpanan (TE 21) kolmannella kierroksella selkein lukemin 6-2, 6-1. Oona oli voittanut Turkin Zeynep Naz Ozturkin (TE 132) toisella kierroksella, jolla Nicola Ussher (TE 138) koki tappion kolmessa erässä Bulgarian Simona Borisovalle (TE 78).
Nelinpelissä 14.sijoitetut Nicola ja Oona ovat edennet hienosti puolivälieriin kahdella voitolla.

Juniorien 14v EM-kilpailut
21.-27.7.2014 Pilsen, Tsekki
Poikien kaksinpeli
2.kierrosta: Mihail Kuseski Makedonia – Peetu Pohjola 63 61 (ti)
1.kierrosta: Vasili Dontu Romania – Anttoni Kinnunen 61 61 (ma)
Tyttöjen kaksinpeli
3.kierrosta: Paula Arias Manjon Espanja – Oona Orpana (15.) 62 61
2.kierrosta: Simona Borisova Bulgaria – Nicola Ussher 75 36 61, Oona Orpana (15.) – Zeynep Naz Ozturk Turkki 76(4) 63
Tyttöjen nelinpeli
2.kierrosta: Oona Orpana/Nicola Ussher (14.) – Kaja Juvan/Nika Radisic Slovenia 57 76(5) [10-4]
3.kierrosta: Orpana/Ussher – Lucie Kankova/Anna Kynclova Tsekki (4.) 76(5) 06 [10-4]

Moskovassa alle 16-vuotiaiden EM-kisojen poikien kaksinpelissä toiselta kierrokselta aloittanut Patrick Kaukovalta (TE 625) voitti Ukrainan Vladyslav Lobakin (TE 36), ja haastoi kolmannella kierroksella  kuudenneksi sijoitetun Montenegron Rrezart Cungun (TE 12). Patrick voitti ensimmäisen erän 6-1, toisen erän Cungu voitti 6-4, joka sitten meni menojaan kolmannessa erässä voittaen sen 6-0
Ensimmäisellä kierroksella Aaro Pöllänen (TE 348) pelasi kolme erää Viro Mattias Siimarin (TE 307) kanssa, mutta joutui lopulta taipumaan.
Nelinpelissä Aaro ja Patrick kokivat avausottelussaan tappion slovakialaisparille Lukas Klein/Tomas Liska.
Lila Humaloja (TE 310) sai ensimmäisellä kierroksella luovutusvoiton Azerbaidzanin Zyleykha Safarovalta (TE 1297). Toisella kierroksella yhdeksänneksi sijoitettu Valko-Venäjän Vera Lapko (TE 33) otti Lilasta selvän voiton, samoin kuin Itävallan Christina Wolfgruber (TE 165) toiselta kierrokselta kisan aloittavasta Nikita Liebkindistä (TE 617):
Nelinpelissä Lila ja Nikita voittivat – vain yhden pelin menettäen – latvialaiset Krista Cerpinan ja Rebeka Mertenan, mutta toisella kierroksella voittivat vain yhden pelin ykkössijoitetuilta Unkarin Dalma Galfilta ja Fanny Stollarilta.

Juniorien 16v EM-kilpailut
21.-27.7.2014 Moskova, Venäjä
Pojat
Kaksinpeli
3.kierrosta: Rrezart Cungu Montenegro (6.) – Patrick Kaukovalta 16 64 60
2.kierrosta: Patrick Kaukovalta – Vladyslav Lobak Ukraina 75 60 (ti)
1.kierrosta: Mattias Siimar Viro – Aaro Pöllänen 57 63 71 (ma)
Nelinpeli
1.kierrosta: Lukas Klein/Tomas Liska Slovenia – Kaukovalta/Pöllänen 75 62
Tytöt
Kaksinpeli
2.kierrosta: Vera Lapko Valko-Venäjä (9.) – Lila Humaloja 61 60, Christina Wolfgruber Itävalta – Nikita Liebkind 62 62
1.kierrosta: Lila Humaloja – Zyleykha Safarova Azerbaidzan wo
Nelinpeli
2.kierrosta: Dalma Galfi/Fanny Stollar Unkari (1.) – Lila Humaloja/Nikita Liebkind 60 61
1.kierrosta: Lila Humaloja/Nikita Liebkind – Krista Cerpina/Rebeka Mertena Latvia 61 60

Klosterissa, Sveitsissä pelaavat alle 18-vuotiaat. Joel Popov (ITF 439) koki saman kohtalon kuin Panu Virtanen (ITF 681), tappion avausottelussaan.  Britti Joel Cannell (ITF 173) voitti tamperelaisen 6-2, 7-5.. Nelinpelin ensimmäisellä kierroksella Joel ja Panu voittivat Makedonian Dragan Dumevskin ja David Micevskin, mutta kokivat toisella kierroksella tappion nelossijoitetuille Romanian Bogdan Apostolille (ITF 54) ja Nicolae Frunzalle (ITF 56). Tasaisen ottelun ratkaisu tuli ottelutie-breakissa, jonka romanialaiset voittivat 10-4.
Suomelta ei ollut edustajien tyttöjen luokissa.

Juniorien 18v EM-kilpailut
21.-27.7.2014 Klosters, Sveitsi

Pojat
Kaksinpeli
2.kierrosta:  Joel Cannell Britannia -Joel Popov 62 75, Raphael Baltesperger Sveitsi – Panu Virtanen 62 63
Nelinpeli
1.kierrosta: Joel Popov/Panu Virtanen – Dragan Dumevski/David Micevski Makedonia 64 63
2.kierrosta: Bogdan Apostol/Nicolae Frunza Romania (4.) – Popov/Virtanen 64 46 (10-6)

Seuraava uutinen: Suomalaiselle tappio Austinissa… →