Orpana, Pasanen, Vasa ja Virtanen JSM 12/16 kaksinpelin mestareiksi Kaarinassa

7.4.2013  |  19:48

  ÅLK järjesti juniorien 12v ja 16v sisäkenttien SM-kisat – ja samalla SEB JGP -osakilpailut – Aktia Arenassa, Kaarinassa.
Seuran kasvatti Eero Vasa oli P16-luokan kaksinpelin ykkössijoitettu. Hän eteni erääkään menettämättä loppuotteluun, jossa vastassa oli yllättäjä, HyTS:n Aleksi Tuukkanen. Tämä pudotti puolivälierissä TVS:n Noah Johansénin (2.) ja välierissä PVS:n Marcus Stenforsin (4.). Eero vei loppuottelun luvuin 6-1, 6-4.

Tytöt 16v kaksinpelin finaaliin meni ykkössijoitettu TaTS:n Milka-Emilia Pasanen, joka puolivälierissä joutui kolmieräiseen seurakaverinsa Roosa Timosen kanssa. Milka-Emilia finaalivastustaja HVS:n Lila Humaloja joutui pelaamaan todella pitkän kolmieräisen välierän OVS:n Monica Malisen kanssa. Finaalissa Pasanen otti mestaruuden kahdessa erässä, aivan kuten viikkoa aiemmin tyttöjen kohdatessa 18-vuotiaiden SM-finaalissa. Pronssia Maliselle ja ÅLK:n Venla Anderssonille
P12-luokan kaksinpelin loppuottelussa oli vastakkain kaksi Ottoa, HVS:n Otto Virtanen ja OVS:n Otto Koivisto, kisan kärkisijoitetut. Finaalin Otto Virtanen vei kahdessa erässä. Pronssia voittivat HVS:n Aleksi Löfman ja ÅLK:n Iiro Vasa.
T12-luokan finaalissa kohtasivat HVS:n tytöt Paula Joukanen (1.) ja Oona Orpana (2.). Tytöt ovat olleet viimeisen kahden vuoden aikana vastakkain kymmenkunta kertaa, ja heistä Oona on vienyt useimmat voitot. Niin nytkin. Edellisviikolta Oonalla on plakkarissaan myös T14-luokan Suomen mestaruus Tampereelta. Pronssia saivat TVS:n Cecilia Johansén ja HLK:n Hedda Hakala.

Tyttöjen molempien ikäluokkien nelinpelit venyvät myöhään iltaan, kun kummassakin finaalissa on kaksipelien loppuottelijat. Tulokset päivittyvät myöhemmin tähän alle

Juniorien 12v ja 16v SM-kilpailut sisäkentillä 2013
4.-7.4. Aktia Arena, Kaarina
Järj: ÅLK
Luokkien loppuottelutulokset
16-vuotiaat
P2-p Eero Vasa ÅLK – Aleksi Tuukkanen HyTS 61 64
P4-p Otto Solatie HVS/Marcus Stenfors PVS – Patrick Kaukovalta ETS/Oskari Kulta HyTS 36 75 76
T2-p Milka-Emilia Pasanen TaTS – Lila Humaloja HVS 64 63
T4-p Venla Andersson ÅLK/Lila Humaloja HVS – Kristina Parviainen Smash/Laura Pennanen Lo-Te 63 61

12-vuotiaat
P2-p Otto Virtanen HVS – Otto Koivisto OVS 63 63
P4-p Valtteri Laitinen/Niila-Tapio Magga OVS -Tuomas Rikkonen/Iiro Vasa ÅLK 46 64 76
T2-p Oona Orpana HVS – Paula Joukanen HVS 61 62
T4-p Hedda Hakala HLK/Oona Orpana HVS – Cecilia Johansén TVS/Paula Joukanen HVS 64 60

 

Jaa:

Seuraava uutinen: H.Pöllänen ja Sillanpää… →