Orpana kaksinpelin välieriin Egyptissä

1.3.2019  |  15:04  |  Raportit

Oona Orpana, 18, on jatkanut vahvaa alkuvuottaan $15,000 ITF World Tennis Tourin kilpailussa Egyptissä.

Kovilla ulkokentillä pelattavassa turnauksessa on suomalainen napannut jo viisi voittoa kaksinpelissä. Karsinnoissa Orpana (ITF-47) voitti kahteen otteeseen ja pääsarjassa on tilille kertynyt kolme voittoa ilman erätappioita. Toisella kierroksella Orpana voitti Anastasia Kulikovan (WTA-536) suoraan kahdessa erässä ja puolivälierässä niin ikään karsinnat selvittäneen tsekkiläisen Nikola Breckovan (ITF-633) erin 6-3, 7-5.

– Peli tuntunut yleisesti ottaen hyvältä. Varsinkin syöttö on ollut iso etu ja takakenttäpeli tasaisen vahvaa. Täällä on ollut välillä aika tuuliset olosuhteet, mutta olen tottunut siihen hyvin, kommentoi Orpana.

Lauantaisessa kaksinpelin välierässä on vastassa kolmanneksi sijoitettu 18-vuotias valkovenäläinen Shalimar Talbi (WTA-568).

Nelinpelissä sijoittamattomat Orpana ja tsekkiläinen Anastasia Detiuc (WTA-487) kärsivät välierätappion venäläisparille Ulyana Ayzatulina (ITF-498)/Alina Silich (WTA-760) luvuin 6-3, 2-6, 7-10.

KAAVIOT

Kyseessä on Orpanan kauden kolmas turnaus – kaikki turnaukset ovat olleet Egyptissä. Aiemmissa turnauksissa saldona on kaksinpelissä välierä- ja finaalipaikka sekä nelinpelissä Orpana/Detiuc otti tammi-helmikuun taitteessa turnausvoiton.

Jaa:

Seuraava uutinen: Orpanalle tiukka välierätappio… →