Orpana ja Minetti sekä Heliövaara ja Niklas-Salminen kärkisijoitettuina SM-kilpailuissa Oulussa 24.-30.6.

19.6.2019  |  13:16  |  Ennakot

Harri Heliövaara

Oulun Verkkopalloseura isännöi ulkokenttien SM-kilpailuja Nallisportissa ensi viikolla 24.-30.6. Samalla OVS juhlistaa seuran 100-vuotista taivalta. Turnauksessa pelataan naisten ja miesten kaksin- ja nelinpelit.

Kovatasoisen turnauksen korkeimmalle sijoitetut pelaajat ovat naisissa Suomen rankingin kolmas Oona Orpana (Smash-Kotka, kaksinpelin WTA-731 ja nelinpelin WTA-901) ja neljäs Mariella Minetti (TaTS). Neljän kärkipelaajan listauksen täydentävät rankingin kuudes Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja hallitseva sisäkenttien Suomen mestari, Suomen listan seitsemäs, Emma Eerola (TaTS). Yhteensä naisten puolella on viisi Suomen listan TOP10-pelaajaa, kun mukana on myös rankingin kahdeksas Milka-Emilia Pasanen (TaTS).

Oona Orpana

Miesten puolella kärkikaksikon muodostavat Suomen rankingin ykköspelaaja Harri Heliövaara (Sata, kaksinpelin ATP-440 ja nelinpelin ATP-165) ja kolmas Patrik Niklas-Salminen (HVS, kaksinpelin ATP-653 ja nelinpelin ATP-509).  Niklas-Salminen juhli viime vuoden puolella sisäkenttien Suomen mestaruutta Kotkassa. Kokenut Lauri Kiiski (TaTS) ja Yhdysvalloissa yliopistotennistä pelaava Patrick Kaukovalta (HVS) ovat myös kärkisijoitettujen pelaajien joukossa. Suomen rankingin TOP10-pelaajista paikalla ovat myös seitsemäs Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka), kahdeksas Masi Sarpola (JTS) ja yhdeksäs Verneri Tuomi (HyTS).

Kotiseura OVS:n toivoja turnauksessa ovat naisissa Monica Malinen, Heidi Sarkkinen ja Hilppa Tuomola sekä miehissä Markus Lehtisalo, Valtteri Laitinen, Otto Koivisto, Joonas Jurvakainen, Jimi Goman, Andreas Sillaste, Jerry Mäkelä ja Lenni Loukkola.

Kaikki turnaukseen ilmoittautuneet pelaajat voit katsoa alla olevasta linkistä ja kaaviot julkaistaan torstaihin klo 12:00 mennessä.

ILMOITTAUTUNEET PELAAJAT

Jaa:

Seuraava uutinen: Tenhunen kaksin- ja… →