Opiskelijoiden tenniksen EM-kisat 2010

9.6.2010  |  12:50

 

Opiskelijoiden EM-kisat (European Universities Championships) on tarkoitettu yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskeleville urheilijoille tai sellaisesta aikaisintaan kisoja edeltävän kalenterivuoden aikana valmistuneille. Opiskelijoiden EM-kisoissa osallistujat edustavat omaa oppilaitostaan. OEM-kisojen taustalla on Euroopan Opiskelijaurheiluliitto (EUSA), jonka suomalainen jäsenjärjestö on Opiskelijoiden Liikuntaliitto (OLL).

Opiskelijoiden tenniksen EM-kisat 2010 järjestetään Portugalin Coimbrassa 25.-31. heinäkuuta. Kilpailumuotona on joukkuekisa Davis Cup -tyyliin. Otteluparin voittaja ratkaistaan kahden kaksinpelin ja yhden nelinpelin perusteella. Joukkueen voi muodostaa 2-4 pelaajaa, joiden tulee olla samasta korkeakoulusta tai useammasta saman paikkakunnan oppilaitoksesta. Luokat  ovat erikseen naisille ja miehille , ottelut ratkeavat kahdesta voitetusta erästä.

Osallistumismaksu kisoihin on 50 €/ hlö/ vrk. Osallistumismaksu kattaa täyden ylläpidon eli majoituksen, ruokailut ja kuljetukset kisojen aikana. Kisajärjestäjä huolehtii kilpailijoiden kuljetuksesta Lissabonin tai Porton lentokentältä Coimbraan.

Opiskelijoiden tenniksen EM-kisoihin osallistumisesta kiinnostuneet voivat yhteyttä Sofi Weckmaniin 18.6. mennessä. Opiskelijoiden Liikuntaliitosta voi hakea harkinnanvaraista avustusta kisareissua varten.
Yhteystiedot: sofi.weckman@oll.fi, puh. 044 7800 216

 

 

 

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara jatkoon Jiaxingissa… →