Oona Orpana SEB JGP -kisassa kaksoisvoittoon

Jarkko Nieminen kävi tapaamassa SEB JGP -osakilpailuun osallistuva junioreja Finland Tennis Clubilla
Helsingin Myllypurossa. Jarkko lähti vikonloppuna treenaamaan Halleen ja sieltä viikon päästä pelattavaan
Rotterdamnin ATP-turnaukseen.
Kuva: Ciqci Nykopp

Viikonvaihteessa pelattiin alle 10v- ja 14v-luokkien vuoden ensimmäinen SEB JGP -osakilpailu Finland Tennis Clubilla Helsingin Myllypurossa.

Alle 14-vuotiaiden kisassa sijoittamaton HVS:n Aaro Pöllänen eteni voittoon. Välierissä kukistui kakkoseksi sijoitettu NurTS:n Mikael Maljojoki ja loppuottelussa ykkössijoitettu ÅLK:n Eero Vasa.
Luokan nelinpelin voittivat JTS:n Lassi Sarpola ja PVS:n Marcus Stenfors, jotka pudottivat ensimmäisellä kierroksella ykkössijoitetut ETS:n Rasmus Mäkelän ja HVS:n Aaro Pöllänen, välierissä kolmossijoitetut HLK:n Julius Pykälämäen ja Otto Solatien sekä loppuottelussa luovutusvoitolla sijoittamattomista ÅLK:n Benjamin Hedbergista ja PVS:n Patrick Stenforsista.

Tyttöjen alle 14v-luokkavoiton otti kakkoseksi sijoitettu tamperelaisen Vamosin Milka-Emilia Pasanen. Finaalissa kukistui kolmessa erässä kolmossijoitettu HVS:n Lila Humaloja, joka välierissä pudotti jatkosta ykkössijoitetun TaTS:n Titta Tukiaisen.
Nelinpelissä Milka-Emilian ja Lilan osat vaihtuivat: kakkossijoitetut Lila ja seurakaverinsa Elina Joronen voittivat loppuottelussa ykkössijoitetut Milka-Emilian ja OVS:n Monica Malisen.
Kakkossijoitettu TaTS:n Peetu Pohjola eteni luokkavoittoon alle 10-vuotiaiden poikien kaksinpelissä. Hän voitti välierissä kolmossijoitetun HVS:n Leo Ussherin ja loppuottelussa HyTS:n sijoittamattoman Otto Virtasen, joka puolivälierissä pudotti ykkössijoitetun HVS:n Aleksi Löfmanin. Otto Virtanen ja parinsa KaTsen Oscar Irdoja saivat tehdä kovan työn nelinpelin loppuottelussa voittaakseen ykkössijoitetut HVS:n Aleksi Löfmanin ja Leo Ussherin.
Smash-Kotkan Oona Orpana voitti alle 10-vuotiaiden tyttöjen kaksinpelissä kärkisijoitetut, välierissä kakkossijoiteun TVS:n Cecilia Johansénin ja loppuottelussa ykkössijoitetun HVS:n Paula Joukasen. Oonasta tuli kisan kaksoisvoittaja, kun hän Cecilia Johansén parinaan voitti  loppuottelussa HLK:n Hedda Hakalan ja Paula Joukasen, jotka veivät ottelun kuitenkin kolmeen erään.