OmaKamu mukana Suomen ja Itävallan välisessä maaottelussa

27.8.2019  |  12:53  |  Yleinen

OmaKamu:n, Smashin ja Jarkko Niemisen tapahtuma toukokuussa Helsingin Myllypurossa

OmaKamu ry on organisoinut  vapaaehtoistoimintaa vuodesta 2013 lähtien. OmaKamu-toiminnassa aikuiset ovat kavereina lisää aikuista tukea tarvitseville lapsille. Pääset tutustumaan OmaKamun toimintaan myös Suomi – Itävalta -maaottelussa 13.-14.9.

OmaKamu, Smash ja miesten maajoukkueen kapteeni Jarkko Nieminen pitivät tennispäivän Smash Centerillä toukokuussa. Tapahtumassa oli mukana yli 40 vapaaehtoisen aikuisen ja lapsen porukka, joka pääsi tutustumaan tennikseen erinomaisessa ohjauksessa.

– OmaKamu-toiminnassa on tärkeää vahvistaa lasten itsetuntoa ja minäkuvaa positiivisilla kokemuksilla kannustavien aikuisten kanssa. Pitkäaikainen kaveruus on tärkeää ja merkityksellistä niin toiminnassa mukana oleville lapsille kuin aikuisillekin, kertoi OmaKamu:n toiminnanjohtaja Pekka Puukko.

– Hyvinvointi koostuu erilaisista osatekijöistä. Liikuntaharrastusten kautta lapset voivat fyysisen harjoituksen lisäksi kehittää sosiaalisia taitojaan ja saada iloisia kokemuksia. Me aikuiset voimme olla apuna siinä. Kannustava ilmapiiri ja positiivisuus ovat tärkeitä. OmaKamulla on ollut jo parina vuonna hieno mahdollisuus pitää tennistapahtuma Smash-Tenniksen valmentajien ja Jarkko Niemisen ohjauksessa. Hyvin toteutetut ja iloiset tapahtumat ovat olleet erittäin suosittuja ja odotettuja. Suuret kiitokset Jarkko ja Smash! Lämmin kiitos myös Suomen Tennisliitolle, joka on antanut OmaKamulle mahdollisuuden kertoa Davis Cupissa omasta toiminnastaan lasten hyvinvoinnin edistämiseksi, jatkoi Puukko.

Alkuvaiheesta lähtien OmaKamu-toiminnassa mukana ollut maajoukkuekapteeni Nieminen korostaa tuen ja auttamisen tärkeyttä.

– Yleisesti ottaen kaikille on tärkeää saada tukea. OmaKamu-toiminta on todella yksilöllistä ja siinä  parhaimmillaan saavutetaan koko elämän mittainen luottamussuhde, jossa tuetaan ja autetaan toinen toistaan, sanoi Nieminen.

Kiinnostuitko vapaaehtoistoiminnasta lasten ja nuorten parissa? Lue lisää OmaKamu ry:stä täältä.

OmaKamu ry on vuonna 2013 perustettu kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten hyvinvointia. Koulutamme ja ohjaamme vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten pitkäaikaisina kavereina eli Kamuina. Innostamme ja autamme myös muita järjestöjä ja organisaatioita toimimaan toimintamallimme mukaisesti niin, että OmaKamu-toimintaa olisi tarjolla ympäri Suomea.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tuomas Ketola Patrik… →