Olympiakomitean ja Tennisliiton vastuullisuusklinikka jäsenseuroille 5.10. klo 10-11

28.9.2021  |  12:15  |  Seurat

Suomen Olympiakomitea ja Tennisliitto järjestävät yhdessä vastuullisuusklinikan tennisseuroille. Webinaari järjestetään tiistaina 5.10. klo 10.00-11.00.

Vastuullisuusklinikassa syvennytään kahteen pääteemaan: turvallinen toimintaympäristö sekä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Webinaarin tulevat vetämään Olympiakomitean vastuullisuuspäällikkö Elina Laine ja Tennisliiton vastuullisuusohjelmasta vastaava Jarno Tiusanen.

Vastuullisuusklinikka on hyödyllinen ja kohdennettu seuratoiminnan parissa työskenteleville (seuratyöntekijät, valmentajat) ja luottamushenkilöstölle. Olemme lähettäneet webinaarikutsun seurojen yhteyshenkilöille (mikäli kiinnostuit, voit myös pyytää linkkiä jarno.tiusanen@tennis.fi). Tervetuloa mukaan!

Tenniksen vastuullisuusohjelma on rakennettu urheiluyhteisön yhteisen vastuullisuusohjelman mukaisesti tenniksen toimintaympäristöön pohjautuen. Se koostuu viidestä osa-alueesta: Hyvä hallinto, Turvallinen toimintaympäristö, Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, Ympäristö ja ilmasto sekä Antidoping.

 

TUTUSTU VASTUULLISUUSOHJELMAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 39/2021 – →