Ojala voitti Tallinnan turnauksen

2.8.2004  |  09:15

Janne Ojala otti 10.000$ -turnauksen voiton

Sijoittamaton Janne Ojala (ATP 704) puolusti voitollisesti viimevuotista Tallinnan  10.000$ ITF Futures-turnauksen voittoa kukistamalla finaalissa Hollannin Bart Beksin (ATP 721) luvuin 7-6(4), 6-3. Ojala menetti turnauksessa vain yhden erän, avausottelunsa ensimmäisen erän Saksan Sebastian Lindaa (ATP 687) vastaan. Toisella kierroksella kukistui kolmanneksi sijoitettu Hollannin Jasper Smit (ATP 509) 6-4, 6-4, puolivälierissä portugalilaiskarsija Tiago Godinho (ATP 1073) ja välierissä Saksan Simon Stadler (ATP 874) 6-4, 6-4. Viime vuoden finaalissa Ojala voitti Timo Niemisen 7-6(3) 6-2.
Simon Stadler voitti ensimmäisellä kierroksella Lauri Kiiskin 6-4, 6-4 ja puolivälierissä kakkoseksi sijoitetun Timo Niemisen (ATP 478) luvuin 6-2, 6-4. Nelinpelissä kolmanneksi sijoitetut Lauri Kiiski ja Timo Nieminen hävisivät välierissä kisan lopullisille voittajille, sijoittamattomille Ruotsin Johan Brunströmille ja Alexander Hartmanille 6-7(5) 0-6.
Tällä viikolla Baltian 10.000$ ITF Futures-turnausten sarja jatkuu Latvian Jurmalassa.