Nylund puolivälieriin Västeråsissa

12.1.2012  |  08:28

HVS:n Nanette Nylund (ITF 809) ehti pelata vain seitsemän peliä toisen kierroksen ottelussaan  seitsemänneksi sijoitettua Venäjän Polina Yuzefovichia (ITF 457) vastaan juniorien 4.kategorian ITF-turnauksessa Västeråsissa, Ruotsissa keskiviikkona, kun vastustaja joutui luovuttamaan otteluun. Nanette kohtaa puolivälierissä sijoittamattoman britti Anna Broganin, joka pudotti avausottelussaan kisan kakkoseksi sijoitetun Ruotsin Donika Bashotan.
Yuzefovicihia joutui vetäytymään myös nelinpelistä, jossa hänellä oli parinaan Liettuan Gabriele Bertasiute. Nylund ja Tanja Tuomi (ITF 1057) menivät välieriin luovutuksella. Vastassa ovat kolmossijoitetut ruotsalaiset Jacqueline Cabaj Awad ja Caroline Kallberg.

Kaksinpelissä Tanja joutui taipumaan kuudenneksi sijoitetulle Venäjän Daria Lodikovalle (ITF 445)  kolmessa erässä.
Poikien nelinpelissä Smashin Mika Kosonen ja Rasmus Lindström kokivat tappion avausottelussaan, mutta kakkossijoitetut TaTS:n Joel Popov ja Timi Kivijärvi menivät ottelutie-breakin voiton turvin puolivälieriin, jossa vastassa ovat britit Joshua Paris ja Callum Poland-Smith.

Juniorien ITF-turnaus (4.kateg.)
8.-15.1.2012 Västerås, Ruotsi
Kaksinpelit
Tytöt
2.kierrosta: Nanette Nylund – Polina Yuzefovich Venäjä (7.) 43 luov., Daria Lodikova Venäjä (6.) – Tanja Tuomi 75 46 64

Nelinpelit
Tytöt
1.kierrosta: Nylund/Tuomi – Matilda Malm/Jovana Petrovic Ruotsi 64 67(5) [10-6]
Puolivälieriä: Nylund/Tuomi – Gabriele Bertasiute Liettua/Polina Yuzefovich Venäjä (1.) wo
Pojat
1.kierrosta: Timi Kivijärvi/Joel Popov (2.) – Jesper Carnestedt/Karl Enander Ruotsi 64 36 [10-7], Kevin Daun/Edvin Gustafsson Ruotsi (villi kortti) – Mika Kosonen/Rasmus Lindström 75 76(4)

 

 

 

 

 

Nanette Nylund

Jaa:

Seuraava uutinen: Laine jatkoon kaksin-… →