Nuorten valmentajien kehitysakatemia

26.10.2007  |  10:30

Suomen Tennisliitto r.y. ja Liikuntakeskus Pajulahti järjestävät 

VALTAKUNNALLISEN NUORTEN VALMENTAJIEN KEHITYSAKATEMIAN

Nuoren Suomen, Olympiakomitean, Suomen Liikunnan ja Urheilun, Kuntoliikuntaliiton ja Suomen Valmentajien yhteinen Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen kehittämishanke (VOK) päätti 31.8.2007 lajiliittojen koulutuksen kehittämishankkeista. Opetusministeriön myöntämällä määrärahalla tuetaan mm. Suomen tennisliiton Nuorten valmentajien kehitysakatemia –hanketta.
Nuorten valmentajien kehitysakatemialla pyritään kehittämään valmentajien ammattitaitoa ja antamaan mahdollisuus seurata läheltä kansainvälistä junioritennistä kokeneen valmentajan ohjauksessa. Lisäksi hankkeella tavoitellaan valmennuskulttuurin kehittymistä ja nuorten pelaajien kansainvälistä menestystä. Kehitysakatemiasta tavoitellaan pysyvää mallia, jonka avulla vahvistetaan Tennisliiton valmennusjärjestelmää.
Hankkeen lähtökohtana on lahjakkaiden nuorten valmentajien tukeminen ja kouluttaminen mentorointimallilla, jossa nuoret valmentajat pääsevät toimimaan kokeneen valmentajan ohjauksessa käytännön valmennustoiminnassa. Nuorten valmentajien kehitysakatemiaan valitaan kolmesta neljään 20-30 –vuotiasta tennisvalmentajaa, joiden mentoreina toimivat nuorten olympiavalmentaja Pasi Kinnunen sekä tenniksen koulutuspäällikkö ja valmentaja Pekka Kainulainen.
Osa koulutuksesta tapahtuu Liikuntakeskus Pajulahdessa, osa valmentajien omassa toimintaympäristössä ja osa kansainvälisten ja kansallisten kilpailujen yhteydessä. Mentorointi on valmentajille ilmainen, mutta matkakustannukset ja majoittumisen on maksettava omakustannushintaan.
Koulutettavien intressit sekä tavoitteet ja tarpeet määräävät koulutuksen sisällön; jokaiselle valmentajalle tehdään henkilökohtainen koulutus- ja kehityssuunnitelma.

Koulutukseen hakeminen

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 31.11.2007. pekka.kainulainen@pajulahti.com.

Hakemukseen seuraavat asiat:
1. Yhteystiedot
2. Valmennustehtävät ja valmentajakokemus
3. Millaisia valmennustehtäviä haluaisin tehdä tulevaisuudessa – tavoitteeni valmentajana? 4. Käydyt valmentajakoulutukset

Lisätietoa pekka.kainulainen@pajulahti.com tai 040-744 3553.

Jaa:

Seuraava uutinen: IPP Openiin ilmoittautuneet… →