Nuorten kansainvälinen kilpailutoiminta 2010

2.12.2009  |  14:00

Matkoille ilmoittautuminen joulukuun aikana

Nuorten kansainvälistä kilpailutoimintaa pyritään laajentamaan entisestään hyvin toimineen seurayhteistyön kautta tulevana vuonna. Liitteenä tulee seuroille, vanhemmille ja pelaajille kilpailukalenteri kansainvälisten kilpailuiden osalta, joihin suomalaisvalmentaja on lähdössä mukaan.

Pelaajien tulee ilmoittautua viimeistään vuoden loppuun mennessä mukaan kilpailuihin koko kevään osalta, jotta voimme tarkentaa osallistumista kilpailuihin ja voimme tehdä varauksia riittävästi etukäteen.

Kansainvälisien kilpailuiden seurayhteistyön pelisäännöt

Tennisliitto koordinoi vuoden 2010 aikana suurimpien seurojen kanssa yhteistyössä toteutettavaa kansainvälistä kilpailemista. Seurat sitoutuvat lähettämään valmentajan mukaan kilpailumatkalle, johon voi pelaajia osallistua mistä tahansa seurasta. Tennisliitto vastaa kilpailumatkan organisoimisesta ja toiminnasta tiedottamisesta.

Seurat sitoutuvat
– lähettämään valmentajan mukaan kansainvälisiin kilpailuihin yhdessä sovitun suunnitelman mukaisesti (kevään 2010 ohjelma liitteenä)
– vastaamaan valmentajan palkkakustannuksista kilpailumatkan osalta

Tennisliitto sitoutuu
– tiedottamaan toiminnasta avoimesti kaikille halukkaille
– vastamaan toiminnan organisoimisesta käytännössä
– varamaan kaikille osallistujille majoituksen kisahotellista
– järjestämään valmentajalle majoituksen ja matkan
– vastamaan valmentajan kustannuksista matkan ajalta (matka, majoitus, päiväraha)

Pelaajien sitoutuminen
– pelaajat maksavat 2010 kansainvälisistä kilpailumatkoista 20 € / päivä
– vähimmäisveloitus pelaajalta on 60 €
– jos kilpailumatkalla on kuusi osallistujaa tai vähemmän, omavastuuosuus on 30 € / päivä
– jos kilpailumatkalla on neljä osallistujaa tai vähemmän, pelaajien kesken jaetaan valmentajasta aiheutuneet todelliset kustannukset
– pelaajat ilmoittautuvat ja vetäytyvät kilpailuista itsenäisesti
– pelaajat vastaavat omista majoitus- ja matkakustannuksista
– pelaajat huolehtivat itse omista matkavarauksistaan
– pelaajat sitoutuvat ilmoittautumaan Tennisliiton organisoimille kilpailumatkoille viimeistään 8 viikkoa ennen tapahtumaa, ilmoittautuminen on sitova
– pelaajalla on oikeus perua kilpailumatkansa lääkärintodistuksella tai jos hän ei jostain syystä pääse kilpailun karsintaan mukaan

Kevään kilpailumatkoille tulee tehdä sitoutuvat ilmoittautumiset viimeistään 31.12.2009 mennessä, tämän jälkeen päätetään lopullisesti kansainvälinen kilpailukalenteri kevään osalta. Pelaajan, joka on halukas osallistumaan kansainväliseen kilpailuun, tulee lähettää oma kilpailukalenteri kansainvälisten kilpailuiden osalta osoitteeseen teemu.purho@tennis.fi 31.12.2009 mennessä. Tämän pohjalta kootaan yhteinen kalenteri, jossa on mukana kaikki kilpailuun osallistuvat pelaajat. Lisäksi pelaajan tulee itse ilmoittautua mukaan kilpailuun.

Jos teillä on kysymyksiä kansainvälisen kilpailemisen osalta, voitte olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse voitte olla yhteydessä teemu.purho@tennis.fi tai 040-5231797.

Jaa:

Seuraava uutinen: Piirtola puolivälieriin Göteborgissa… →