Nuorten huippu-urheilu

1.3.2010  |  19:00

Yhdistä koulu, tennisharjoittelu ja vapaa-aika

Helmi Liiketalousopisto (www.liiketalousopisto.fi) yhteistyössä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean, Suomen Tennisliiton ja Smashin kanssa on käynnistämässä Suomen oloissa ainutlaatuista ohjelmaa, mikä mahdollistaa täysipäiväisen panostamisen harjoittelemiseen, kilpailemiseen ja varmistaa samalla urheilijalle joustavan tavan opiskella.

”Tavoitteenamme on auttaa huipulle tähtääviä nuoria innostumaan opiskelusta ja onnistumaan tavoitteissaan huippu-urheilussa, unohtamatta nuorille niin tärkeätä vapaa-aikaa ystävien seurassa”, kertoo Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi.

Liiketalousopiston urheiluakatemiamallissa päivittäinen opiskelu ja harjoittelu on tehty jo kello 17 mennessä. Näin urheilijalle jää aikaa myös muille tärkeille asioille. Malli auttaa urheilijaa menestymisen kannalta ehdottoman tärkeässä fyysisessä ja henkisessä palautumisessa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Liiketalousopiston opettajat ja lukion opettajat saapuvatkin Smashin hallille Myllypuroon ja opiskelu tapahtuu hallilla kolmena päivänä viikossa, kahtena päivänä opiskelu tapahtuu Liiketalousopiston moderneissa tiloissa Helsingin Malmilla oheisen viikkoaikataulu hahmotelman mukaisesti.

Esimerkin mukaisesti voi pelaaja valita harjoitteleeko hän oman valmentajansa johdolla maanantaisin ja torstaisin omassa seurassaan, vetääkö aamufysiikat Liiketalousopiston ajanmukaisissa liikuntatiloissa vai osallistuuko Myllypurossa Smashin harjoituksiin. Kolmena muuna päivänä harjoittelee Helmi- tennisryhmä tehokkaasti kaksi kertaa päivässä Smashin hallilla. Tällöin valmennus koordinoidaan kunkin yksittäisen pelaajan henkilökohtaisen valmentajan ja Helmi- tennisvastuuvalmentajan kanssa. Näin taataan kunkin pelaajan yksilöllinen kehittyminen.

Verkko-oppimismenetelmät luovat erinomaiset mahdollisuudet toteuttaa opiskelua myös kilpailu- ja harjoitusmatkoilla.

Miten haet?

Voit hakea Helmi- tennikseen, jos olet käynyt peruskoulun ja haluat suorittaa urheiluakatemiamerkonomin kaksoistutkinnon. Mahdolliset aikaisemmat opinnot (esim. lukio-opinnot) hyväksiluetaan mahdollisuuksien mukaan. Helmi- tennisryhmään ei ole ikärajoitusta.

Liiketalousopisto, Tennisliitto ja Smash- tennis luovat Sinulle mahdollisuuden kehittyä tennisammattilaiseksi, urheilubusineksen osaajaksi tai vaikka oman yrityksen vetäjäksi. Muista, että merkonomin / kaksoistutkinnon suoritus antaa Sinulle yleisen korkeakoulukelpoisuuden, joten voit valmistuttuasi hakea ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelijaksi.

Kaikki on vain Sinusta itsestä kiinni!

Haluatko olla edelläkävijöiden joukossa? Täytä tästä linkistä aukeava urheiluakatemiamerkonomin joustavan haun kaavake http://www.liiketalousopisto.fi/Opiskelemaan_meille/Ua_merkonomi/haku_lom.htm ja lähetä se. Muista täyttää myös yhteishaun aikana yhteishakulomake ja klikkaa joustavan haun kohta.

Lisätietoja saat soittamalla tai lähettämällä sähköpostia Juhalle 0400 939 269, juha.ojajarvi@liiketalousopisto.fi , Reimalle 040 502 8059 reima.manninen@liiketalousopisto.fi tai Tapiolle 040 511 0666, tapio.totro@finlandtennis.comJaa:

Seuraava uutinen: Jarmo Ahonen kouluttaa… →