Nuorisotoiminta

17.5.2009  |  00:00

Tennikseen kaksi uutta Nuori Suomi Sinettiseuraa

Kuluneen viikon aikana kaksi tennisseuraa ovat saaneet Nuori Suomi Sinetin merkiksi laadukkaasta ja lapsilähtöisestä nuorisotoiminnasta. Nuori Suomi Sinettiseuran kriteerit ovat:

  1. Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista.
  2. Seura pitää huolta jokaisesta mukana olevasta lapsesta ja nuoresta.
  3. Seuran toiminta on kasvatuksellista.
  4. Seuran toiminta on monipuolista.
  5. Seurassa ohjaajat ovat käyneet lasten ja nuorten ohjaamisen tarkoitetun koulutuksen.
  6. Seurassa on huolehditaan ohjaajien täydennys- ja jatkokoulutuksesta.
  7. Seurassa kiitetään kaikkia seuratyöntekijöitä heidän tekemästään arvokkaasta työstä.
  8. Seuran alle 16 -vuotiaiden ryhmässä on sovittu Pelisäännöt sekä lasten että lasten vanhempien kanssa. 16-18 -vuotiaiden ryhmissä pelisäännöt on sovittu nuorten ja valmentajien kesken.
  9. Seurassa on nuorisotoiminnan organisoinnista vastaava henkilö.

Torstaina 14.5. palkittiin Grani Tennis Kauniaisten keskustassa järjestetyssä minitenniksen esittelytilaisuudessa. Grani Tennis on tehnyt pitkäjänteistä kehitystyötä lasten ja nuorten parissa, suurin muutos seuran toimintaan tulee kesän jälkeen sisäkaudelle siirryttäessä, kun seura saa käyttöönsä uuden tennishallin ja pääsee kasvattamaan toimintaa entisestään.

Lauantaina 16.5. Kuopion Tennisseuralle luovutettiin Nuori Suomi Sinetti Destia Minitennis –tapahtuman yhteydessä. Kuopion Tennisseura on myös toiminut jo vuosia lapsilähtöisesti ja kasvattanut toimintaansa merkittävästi. Osoituksena toiminnasta seura järjesti tähän mennessä suurimman Destia Minitennistapahtuman lauantaina omassa kuplahallissaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Paukulle tappio nelinpelin… →