Nousijat Grani-Tennis ja HVS miesten liigan kärjessä

14.10.2012  |  10:16

Miesten SM-liigan nousijat Grani-Tennis ja HVS-Tenni pitävät väkevästi hallussaan pistetilannetta kahden kierroksen jälkeen. Joukkueet ovat neljässä pisteessä, GT ykkösenä voitto-tappio -tilastolla 8-0, HVS:llä voitot ja tappiot ovat 7-1.

Lauantaina 13.10. toisen kierroksen ”rästiottelussa” Freedom Fund Arenalla kotijoukkue GT kukisti  viimevuotisen SM-liigan perussarjan voittajan, HLK:n, 4-0
Ykkösten ottelussa GT:n ulkomaalaisvahvistus Christian Johansson Ruotsista voitti Antti Tuomen kolmessa erässä. Kakkosten ottelussa Alexander Lindholm voitti HLK:n Ilja Orren ja kolmosten ottelussa Santtu Leskinen HLK:n Juuso Jokisen, kummatkin suoraan kahdessa erässä. Nelinpelissä mentiin ottelutie-breakiin, jonka Johansson ja Pekka Rinne voittivat. HLK:n parina pelasivat Niklas Bucht ja Antti Tuomi.
SM-liigan kolmas kierros pelataan 27.10. Liigakärjellä on kotiottelut: GT kohtaa viidentenä olevan Valko-Pallon ja HVS kolmosena olevan Tampereen Tennisseuran. HLK saa kotihalliinsa Meilahteen viimevuotisen liigamestari TCT:n ja hopeaa viime vuonna voittanut JTS Smashin.