Norpe Tennisliigassa huimat finalistit: TaTS-GT ja OVS-Smash!

14.3.2016  |  09:13

Miesten ensimmäisessä välierissä HVS kohtasi TaTS:n kokeneen kolmikon. Helsinkiläiset olivat nuorella kokoonpanolla mukana, eivätkä kokeneet tamperelaiset antaneet paljoakaan mahdollisuuksia kotijoukkueelle. TaTS marssi Lauri Kiisken johdolla vakuuttavasti 3-0-voittoon ja varmisti finaalipaikan. Näin murtui myös HVS:n kotivoittojen putki.

Toinen välierä pelattiin Kauniaisissa, jossa runkosarjan voittaja isäntä GT kohtasi Sata-Tenniksen. Viime viikonloppuna Davis Cupissa hienosti menestynyt Satan ykköspelaaja Harri Heliövaara voitti kotijoukkuuen Anton Pavlovin näytöstyyliin 6-0, 6-1 -lukemin ensimmäisessä ottelussa.

GT on koko kauden ajan ollut todella tasainen suorittaja, eikä tänäänkään nähty poikkeusta. Verneri Tuomen ja Jaan-Fredrik Brunkenin kahden erän voitoilla paikallisseura varmisti viime vuoden tapaan finaalipaikan, kun ratkaisevat nelinpelit menivät ristiin.

Ensi lauantain finaali on TaTSille revanssin paikka. Kauden 2014-15 finaalissa Grani oli parempi lukemin 3-1.

Naisten välierissä runkosarjan voittaja OVS päihitti Smash Kotkan suorin luvuin 2-0. Voiton takuuna oli Monica Malisen ja Milka-Emilia Pasasen suorat kahden erän voitot kotkalaisista.

Tampereella naisten peleissä nähtiin draamaa tasapisteisiin päätyneiden seurojen TaTS:n ja Smashin välillä. Smash voitti ottelun ratkaisevassa nelinpelissä tilanteen ollessa kaksinpelien jälkeen tasan. ParviainenSuomalainen -kaksikko nipisti voiton kotijoukkueesta tasaisessa pelissä. Näin ollen Smash selvisi finaaliin, jossa se pääsee haastamaan ennakkosuosikki OVS:n.

Norpe Tennisliigan naisten finaali pelataan perjantaina 18.3. ja miesten finaali lauantaina 19.3. Luvassa on varmasti kiihkeää kamppailua kultamitaleista.

Seuraava uutinen: Nanne Dahlman: ”Löin… →