Norpe Tennisliigan loppuottelut lauantaina 22.3.

21.3.2014  |  17:04

Alkusyksystä 2013 käynnistyneiden miesten ja naisten tennisliigojen huipennukset nähdään lauantaina 22.3., kun miesten loppuottelu TCT-TaTS pelataan Esport Centerissä, Espoossa ja naisten loppuottelu TaTS-Smash Tampereen Tenniskeskuksessa. Molemmat ottelut alkavat klo 16.30.

Miesten tennisliiga saa tälle kaudelle uuden mestarin, sillä viime kauden voittaja HVS hävisi TCT:lle välierissä 1-2. TCT voitti mestaruuden kaudella 2011/12.  TaTS on viime kauden hopeajoukkue.
Ykkösten ottelussa kohtaavat vain kaksi tappiota kaudella kokenut TCT:n Jesper Saarni ja TaTS Henrik Sillanpää, joka on tällä kaudella pelannut vain yhden runkosarjan ottelun ja viikko sitten välierissä kaksin- ja nelinpelin.
Kakkosten ottelussa kohtaavat TCT:n Mika Julin ja TaTS:n ikoni Lauri Kiiski ja kolmosten ottelussa TCT:n Mika Purho ja TaTS:n Joel Popov.

Miesten Norpe Tennisliiga
Loppuottelu Esport Centerissä klo 16.30
TCT – TaTS
Jesper Saarni TCT – Henrik Sillanpää TaTS
Mika Julin TCT – Lauri Kiiski TaTS
Mika Purho TCT – Joel Popov TaTS

Naisten finaalissa ovat jo neljännen kerran vastakkain Smash ja TaTS.  Smash on voittanut kaikki aiemmat finaalit, kaudella 2010/11 luvuin 2-0 ja sen jälkeen kausilla 2011/12 ja 2012/13 luvuin 2-1.
Tämän kauden runkosarjan voittaja TaTS sai finaaliin kotiedun. Välierissä viikko sitten TaTS voitti PVS:n 2-0 ja runkosarjan kolmonen, Smash, HVS:n 2-1.
Smash sai jo välieriin riveihinsä Suomen naisten rankingykkösen, Piia Suomalaisen, joka kohtaa ykkösten ottelussa TaTS:n Ella Leivon. Kakkosten ottelussa kohtaavat TaTS:n Tanja Tuomi ja Smashin Hanna Tolonen.

Smashillä on lauantaina Tampereella mahdollisuus jo viidenteen perättäiseen Suomen mestaruuteen, sillä sen mestaruusputki alkoi jo kaudella 2009/10.

Naisten Norpe Tennisliiga
Loppuottelu Tampereen tenniskeskuksessa klo 16.30
TaTS – Smash
Ella Leivo TaTS – Piia Suomalainen Smash
Tanja Tuomi TaTS – Hanna Tolonen Smash

Jaa:

Seuraava uutinen: TaTS ja Smash… →