Norpe Tennisliiga jatkuu reilun viikon päästä

10.10.2014  |  15:37

Kauden 2014-2015 miesten ja naisten Norpe Tennisliigojen ensimmäiset kierrokset pelattiin 27.-28.9. Kahden kierroksen jälkeen miesten liigaa johtavat molemmat pelaamansa ottelut voittaneet Grani Tennis ja Smash-Kotka. Naisten puolella HVS-Tennis on ainoa kahden voiton joukkue. Tennisliigan seuraavat kierrokset pelataan reilun viikon päästä 18.-19.10.

Tällä kaudella Norpe Tennisliigasta lähetetään suorana nettilähetyksenä otteluita ja niitä voi seurata maksutta. Seuraavan kierroksen otteluista varmuudella tullaan näkemään HVS-Tenniksen ja Grani Tenniksen välinen ottelu, joka pelataan Talin Tenniskeskuksessa lauantaina 18.10. klo 13 alkaen. Myös naiset pääsevät kuvaan, mutta ottelua ei ole vielä valittu. Livestriimeihin pääsee tennisliigan omien sivujen www.norpetennisliiga.fi kautta.

Viikonloppuna ei kuitenkaan kannata jäädä koko päiväksi kotisohvalle netin ääreen. Parhaiten tunnelman pääsee aistimaan paikan päällä ja yksi ennakkoon mielenkiintoisimmista otteluista pelataan lauantaina Kotkassa.

LUE KOKO UUTINEN NORPE TENNISLIIGAN OMILTA SIVUILTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Henrik Sillanpää jatkoon… →