Niklas-Salminen/Vasa Kaleva Openissa loppuotteluun

18.3.2011  |  09:34

Torstai-iltana Kaleva Openissa, Tennis Europe Junior Tourin 14v ja 16v -turnauksessa Oulussa pelattiin nelinpelien välieriä. Niissä oli mukana suomalaispelaajia, joista pojat 14v-luokassa kolmanneksi sijoitetut TaTS:n Patrik Niklas-Salminen ja ÅLK:n Eero Vasa etenivät loppuotteluun.
He voittivat välierissä sveitsiläisparin Luca Castelnuovo/Yanik Kaelin suoraan kahdessa erässä. Loppuottelussa pojat kohtaavat sijoittamattomat britit William Maurice Archerin ja Daniel Littlen.
P16-luokan nelinpelissä HyTS:n Panu Virtanen ja HVS:n Werneri Tuompo joutuivat taipumaan Portugalin Ze Maria Dorialle ja britti Christopher Reynoldsille ottelutie-breakissa 8-10.
T16-nelinpelissä OVS:n Jessica Maliselta ja Viron Lisanna Pihlak loppuottelupaikka jäi saavuttamatta, kun ykkössijoitetut Venäjän Ivanka Karamalak ja Valko-Venäjän Alina Zubkova ottivat välierissä voiton suoraan kahdessa erässä.

HyTS:n Panu Virtanen kohtaa P16-luokan kaksinpelin välierissä kolmanneksi sijoitetun Venäjän Ilya Vasilyevin. Panu on kisassa voittanut jo toisella kierroksella kahdeksanneksi sijoitetun Venäjän Ivan Avdeevin ja puolivälierissä kakkossijoitetun Georgian Shota Meparidzen.

 

 

 

Panu Virtanen
Kuva. Riitta Närhi

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkolla Guadeloupen välierissä… →