Niklas-Salminen taipui paluussaan – Virtanen ja Rikkonen/Pohjola pelaavat tiistaina

19.7.2021  |  20:19  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen kärsi paluuottelussaan tappion maanantai-iltana. Otto Virtanen ja nelinpelipari Roni Rikkonen/Peetu Pohjola pelaavat tiistai-iltana.

Kaksinpelin pääsarja 1. kierros
Patrik Niklas-Salminen – [7] Alexandre Muller (FRA) 2-6, 1-6

 

KAKSINPELIN KAAVIO
OTTELUOHJELMA

Maanantain otteluohjelmassa tamperelaisyleisön katseet olivat erityisesti keskuskentän päivän viimeisessä ottelussa. Patrik Niklas-Salminen teki kauan odotetun paluun kisakentille kotiyleisönsä edessä. Niklas-Salminen (ATP-470) kohtasi seitsemänneksi sijoitetun ranskalaisen Alexandre Mullerin (ATP-199).

Erittäin varmasti pelannut Muller ei antanut tällä kertaa mahdollisuuksia Niklas-Salmiselle, vaan eteni toiselle kierrokselle erin 6-2, 6-1.

– Oli kiva päästä taas pelaamaan, se on päällimmäisenä mielessä. Isoja askelia eteenpäin, että pääsin pelaamaan. Pitkä tauko näkyi pelaamisessa epävarmuutena, eihän tässä ole käytännössä yhtään ottelutuntumaa alla, kertoi Niklas-Salminen.

Niklas-Salminen kertoi kerenneensä jo käymään paluutaan tiiminsä kanssa läpi ja pääyhteenvetona oli, että kyseessä oli positiivinen startti.

– Sinänsä tämä tennis on simppeli laji, että tarvitsee toistoja ja toistoja – tätä tarvitsen lisää.

– Positiivista on se, että loukkaantuminen on takana päin. Oli vaikeitakin hetkiä kuntoutuksen aikana. Toivottavasti tästä pääsee eteenpäin terveenä pelaamaan.

Maanantaina pelattiin loppuun myös kaksinpelin karsinnat. Karsinnoista pääsarjaan etenivät Geoffrey Blancaneaux (FRA), Arthur Cazaux (FRA), Nicolas Kicker (ARG) ja Bogdan Bobrov (RUS).

KAKSINPELIN KARSINTAKAAVIO

Virtanen ja Pohjola/Rikkonen pelaavat tiistai-iltana

Tiistai-iltana jatkuu suomalaisten ottelut Tampereen Tenniskeskuksella. Otto Virtanen avaa pelinsä arviolta klo 18.00. Virtanen (ATP-523) kohtaa ranskalaiskarsija Arthur Cazauxin (ATP-382). Ennen Virtasen ottelua klo 16.30 alkaen keskuskentällä pelaa ruotsalainen Leo Borg.

KAKSINPELIN KAAVIO
OTTELUOHJELMA

– Hyvillä fiiliksillä tulen Tampereelle. Ensimmäinen Tampere Open minulle kaksinpelissä ja voin sanoa, että olen odottanut tätä hetkeä jo jonkin aikaa, kertoi Virtanen.

Illan päättää Roni Rikkosen ja Peetu Pohjolan nelinpeli, jossa he kohtaavat hollantilaiset Bart Stevensin ja Glenn Smitsin.

Jaa:

Seuraava uutinen: Videohaastattelu: Niklas-Salmisen paluuottelu… →