Niklas-Salminen/Stevens neljättä kertaa hopealla haastajakiertueella tällä kaudella – ”positiivista, että ylsimme taas finaaliin asti huonollakin tenniksellä”

15.4.2023  |  13:28  |  Raportit

Patrik Niklas-Salmisen ja Bart Stevensin urakka toi jo kauden neljännen finaalipaikan ATP Challenger -turnauksessa Madridissa.

Madridin turnauksen finaali käytiin kahden sijoittamattoman parin välillä: Niklas-Salminen/Stevens – Vladyslav Manafov/Ivan Liutarevich. Parit olivat tuttuja toisilleen turnausta edeltäneistä treeneistä ja suomalaispelaaja tiesikin tarkkaan tulossa olevan kovalyöntinen koitos.

Turnausvoittoa pääsivät juhlimaan Manafov/Liutarevich erin 6-4, 6-4.

”Totta kai mestaruus oli ainoa tavoite, kun pääsimme finaaliin. Vastustajat syöttivät meitä paremmin tänään, se oli kaikista isoin asia”, tiivisti Niklas-Salminen.

Turnaus jätti kaksijakoiset fiilikset suomalaiselle.

”Suoraan sanottuna pelasimme todella heikkoa tennistä koko viikon; itse pelasin mielestäni yhden hyvän erän koko turnauksessa. Siihen nähden positiivista, että ylsimme taas finaaliin asti huonollakin tenniksellä.”

Nelinpelissä kohti ATP-kiertuetta kiipeäville Niklas-Salmiselle ja Stevensille oli kyseessä kauden viides finaali Challenger-tasolla, kertaalleen on kaksikko onnistunut voittamaan turnauksen. Yhteensä Niklas-Salmisella on neljä Challenger-kisavoittoa urallaan.

ATP CHALLENGER 75 | ESPANJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Porsche Junior Team… →