Niklas-Salminen/Stevens loppuotteluun Ranskassa – ”Olemme pelanneet täällä hyvin ja miksei pelattaisi vielä yksi”

24.3.2023  |  13:49  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen ja Bart Stevens jatkavat kovaa tekemistään ATP Challenger -kiertueella.

Ranskassa varmistui kauden neljäs finaalipaikka haastajakiertueella vakuuttavaakin vakuuttavammalla välierävoitolla. Kolmanneksi sijoitetut Niklas-Salminen/Stevens kukisti toiseksi sijoitetun parin David Pel/Jonathan Eysseric 6-4, 6-2.

”Ihan hyvä matsi meiltä, vaikka aloitimme heikosti menettämällä syöttöni. Avauserässä saimme breikin takaisin 2-4 tilanteessa, kun no ad -pisteessä vedin linjapalautuksen läpi. Siitä hetkestä alkaen paransimme tosi paljon: karsimme virheet pois ja aloitimme syöttämään molemmat hyvin. Saimme matsin omiin käsiimme. Toisessa erässä saimme niskalenkkiä entistä enemmän, kun jatkoimme samalla tavalla ja vastustajilta tuli virheitä ja kaksoisvirheitä.”

Niklas-Salminen on tyytyväinen hänen ja Stevensin yhteispeliin sekä siihen, että tulosta tulee Challenger-tasolla.

”Tämä voitto oli meille hyvä, Pel/Eysseric on kova pari Challenger-kiertueella ja molemmat ovat TOP100-pelaajia. Tästä on hyvä jatkaa lauantain finaaliin, olemme pelanneet täällä hyvin ja miksei pelattaisi vielä yksi.”

Lauantaisessa finaalissa, otteluaika ei tiedossa, tulevat vastaan voittajat ottelusta [1] Dan Added/Albano Olivetti – [4] Sem Verbeek/Luke Johnson.

ATP CHALLENFER 75 | RANSKA

Jaa:

Seuraava uutinen: Ruusuvuori voitti taas… →