Niklas-Salminen, Pöllänen ja Ruusuvuori välieriin TaTS Openissa

30.10.2014  |  16:53

TaTS Openin, juniorien 4.kategorian ITF-kisassa on edetty jo välierävaiheeseen.
Poikien kaksinpelin finaalissa nähdään varmuudella ainakin yksi suomalainen, sillä alakaavion välierässä ovat vastakkain hvsläiset kolmossijoitettu Aaro Pöllänen (ITF 337) ja sijoittamaton Emil Ruusuvuori (ITF 518). Tiukassa puolivälieräottelussa Aaro pudotti viidenneksi sijoitetun Venäjän Sokolvskiyn (ITF 368), Emil puolestaan yllätti toisella kierroksella kakkossijoitetun Viron Mattias Siimarin (273).
Kaavion yläosan välieriin selvittivät tiensä jo kolmatta perättäistä juniorin ITF-kisan voittoa jahtaava, ykköseksi sijoitettu järjestävän seuran Patrik Niklas-Salminen (ITF 150) ja Ruotsin Karl Friberg (ITF 610). Patrik sai puolivälierässä tiukan vastuksen seitsemänneksi sijoitetusta Venäjän Philipp Klimovista (ITF 399).

Aaro ja Emil ovat nelinpelin ykkössijoitettuja ja menivät loppuotteluun saatuaan luovutusvoiton Siimarin veljeksiltä Kristoferilta ja Mattiasilta. Finaalissa heillä on vastassaan britit Piers Foley ja Luke Hammond.

Tyttöjen kaksinpelissä TaTS:n Roosa Timonen, villin kortin saanut HVS:n Oona Orpana ja karsinnan selvittänyt OVS:n Monica Malinen kokivat toisella kierroksella tappion. Välieräparit ovat Dayana Yastremska Ukraina – Darina Leonenko Venäjä (4.) ja Deniza Marcinkevixa Latvia – Valeria Gorlats Viro (2.).

Tyttöjen nelinpelin voitosta pelaavat naisten Norpe tennisliigassa OVS:n joukkueessa pelaavat Monica Malinen ja TaTS:a muutoin edustava Milka-Emilia Pasanen. He kohtaavat loppuottelussa ykkösiksi sijoitetut valkovenäläiset Diana Dehterevichin ja Aryna Sabalenkan, jota pudottivat välierissä HVS:n Lila Humalojan ja Olivia Pimiän.


 

Jaa:

Seuraava uutinen: Niklas-Salminen ja Ruusuvuori… →