Niklas-Salminen/Geerts Challenger-finaaliin Saksassa

14.10.2022  |  19:55  |  Raportit

Patrik Niklas-Salminen hakee kauden toista ja uransa kolmatta nelinpelin ATP Challenger -turnausvoittoa lauantaina Saksassa.

Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-173) on kertonut keskittyvänsä nelinpeliin tällä hetkellä. Keskittyminen on kannattanut, sillä nousu maailmanlistalla jatkuu vahvana myös tämän viikon jälkeen.

Suomalaispelaaja pelasi useita turnauksia yhdessä puolalaisen Karol Drzewieckin kanssa, mutta tiet erkanivat hetki sitten Ranskassa. Tällä viikolla parina on belgialainen Michael Geerts.

Ensimmäistä kertaa yhdessä pelaava pari tiputti puolivälierässä toiseksi sijoitetut Robin Haase/Daniel Masur 6-3, 7-6(5) ja välierässä kukistuivat Simon Walkow/Kasper Zuk 6-3, 6-3.

– Meillä klikkasi heti hyvin yhteen. Molemmat on hoitanut tonttinsa hyvin ja sillä ollaan finaalissa. Välierä oli meiltä tasainen suoritus. Täällä on tosi nopeat olosuhteet ja olemme onnistuneet syöttämään hyvin, kommentoi Niklas-Salminen.

Loppuottelussa tulevat vastaan tutut saksalaiset Fabian Fallert/Hendrik Jebens.

– Viime viikolla voitimme heidät Viktor Durasovicin kanssa 10-7 ottelu-tie-breikissä. Tulossa on kova matsi; Jebens syöttää tosi kovaa ja lyö kämmentä täysiä, Fallert tulee enemmän verkolle ja hänellä on hyvät kädet. Saksalaiset ovat pahoja kotikentällään, kun heillä on kokemusta nopeilta mattokentiltä. Tulee mielenkiintoinen matsi ja meidän on jatkettava hyvää syöttämistämme sekä hiipiä palautuksissa murtopaikkoihin.

ATP CHALLENGER 80 | SAKSA – LIVESTREAM

Löfman, Hietaranta ja Vasa hävisivät ITF-kiertueella

ITF-kiertueella pelasivat hienot viikot myös Aleksi LöfmanLaura Hietaranta ja Eero Vasa.

Vasa taipui torstaina nelinpelin välierässä Iso-Britanniassa ja perjantaina ottelut tulivat päätökseensä myös muilta suomalaisilta. Löfman hävisi kaksinpelin puolivälierässä Kreikassa ja Hietaranta nelinpelin välierässä Bulgariassa.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | BULGARIA
M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISO-BRITANNIA
M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | KREIKKA

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →