Niklas-Salminen/Drzewiecki toista viikkoa putkeen finaalissa – ”Hyvä syöttäminen ja aggressiivinen peli ovat olleet avainasemassa”

29.7.2022  |  15:20  |  Raportit

Patrik Niklas-Salmisen ja puolalaisen Karol Drzewieckin Tampere Openissa alkanut yhteistyö poiki jo toisen finaalipaikan Sveitsissä.

Juurikaan parempaa yhteistyön alkua eivät varmasti Niklas-Salminen/Drzewiecki uskaltaneet toivoa. Tampereelta Zugiin ja taas loppuottelussa. Kaksikko voitti välierässä sveitsiläiset Jakub Paul/Damien Wenger 6-3, 7-6(0).

– Hyvä syöttäminen ja aggressiivinen peli ovat olleet avainasemassa. Välierä oli meiltä hyvä ja tasainen ottelu, onnistuimme iskemään oikeissa paikoissa, kertoi Niklas-Salminen.

Kahdella avauskierroksella kaatuivat vahvat kaksinpelaajat Dennis Novak/Jan-Lennard Struff ja Maximilian Marterer/Mats Moraing.

– Olemme pystyneet pitämään tason korkealla. Ensimmäiset ottelut olivat todella haastavat, koska vastassa oli hyviä kaksinpelaajia. Jo Tampereella kemiamme Karolin kanssa osuivat hyvin yhteen ja suunta on edelleen hyvä. Jokaisen päivän jälkeen tunnemme toisemme paremmin niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Kentällä tiedämme toistemme liikkeet paremmin ja se on erittäin tärkeää mitä pidemmälle mennään. Ja pelillisesti jo viikossa olemme saaneet vietyä lentopeliämme ihan eri tasolle.

Lauantaisessa finaalissa tulevat vastaan voittajat ottelusta [3] Artem Sitak/Sem VerbeekZdenek Kolar/Adam Pavlasek.

Niklas-Salminen hakee uransa kolmatta ja kauden toista nelinpelin Challenger-titteliä.

ATP CHALLENGER 125 | SVEITSI

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool kauden viidenteen… →