Niklas-Salminen avaa kv-kisat Turkissa – ennakko 4/2018

22.1.2018  |  09:40  |  Ennakot

Patrik Niklas-Salminen aloittaa ammattilaiskisat Turkista. Kuva: Heidi Koivunen.

Vaikka suomalaisväriä ei enää Australian avoimissa nähdä, on silti luvassa mielenkiintoinen tennisviikko. Tällä viikolla julkistetaan myös Suomen Cinia Davis Cup Team.

Patrik Niklas-Salminen aloittaa  kansainvälisen kisakautensa Turkin ITF Futures turnauksessa Antalyassa. Niklas-Salminen on sijoitettuna kovalla kentällä pelattavassa 15 000 dollarin turnauksen karsinnoissa kuudenneksi. Hän aloittaa pelinsä maanantaina.

ITF Futures, Turkki, Antalya

Porsche Junior Team Finlandin Otto Virtanen jatkaa edelleen pelejään Euroopan kentillä. Virtanen on pelannut Slovakiassa sekä Tsekeissä. Nyt Virtanen osallistuu Ukrainassa Donetsk City Cupiin, mikä on 18-vuotiaiden 2. kategorian kilpailu.

ITF18 Grade 2, Donetsk City Cup

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta selvitti viikonloppuna tiensä pääsarjaan kovatasoisessa Tennis Europen 14-vuotiaiden 1. kategorian Tarbesin turnauksessa Ranskassa. Hietaranta oli karsintojen ykkössijoitettu. Hietarannan ottelut jatkuvat tiistaina.

Les Petits As Mondial Lacoste

Tallinnassa pelataan viikonloppuna joukkueiden EM-karsintakilpailu. Suomen 12-vuotiaiden joukkueessa ovat mukana Otso Martikainen, Leo Stenlund ja Felix Alopaeus. Valmentaja Ville Tuovinen johdattaa pojat  Europe Winter Cups by HEAD turnaukseen.

Europe Winter Cups by HEAD

Tennisliigan runkosarja huipentuu

Viikonloppuna nähdään myös Tennisliigan runkosarjan päätöskierros sekä miehissä että naisissa.

Kierros pelataan lauantaina 27.1. kello 17.00. Miehissä viime Tennisliigakierroksen jälkeen sarjataulukon kuuden kärjen muodostavat HVS, HLK, TaTS, Smash, Smash-Kotka ja Sata-Tennis. HVS on selvässä johdossa, mutta muut joukkueet muutaman pisteen sisällä. Myös naisissa HVS pitää kärkipaikkaa, sen perässä keikkuvat TaTS ja ÅLK. Tule seuraamaan Suomen parasta tennistä.

Tennisliiga www.tennisliiga.fi

Australian avoimet, kauden ensimmäinen Grand Slam turnaus jatkuu Melbournessa. Suomalaiset Henri Kontinen ja Oona Orpana putosivat varhain maanantaina aamuna kisasta häviten omat nelinpelinsä.

Seuraa: https://ausopen.com/

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Jännitysnäytelmiä Cinia JPG… →