Nieminen voitti Schüttlerin

13.9.2005  |  14:00

Seuraavaksi Thomas Johansson

Sade sotki miesten ATP-turnauksen, China Openin, ottelujärjestystä useilla tunneilla tiistaina Pekingissä. Jarkko Nieminen kohtasi kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Saksan Rainer Schüttlerin ja oli ensimmäistä erää jo 1-4 tappiolla. Sitten Niemisen peli asettui uomiinsa ja hän otti viisi peliä putkessa vieden erän 6-4. Toinen erä tuli Niemiselle 6-2.
Toisella kierroksella Nieminen kohtaa kisassa neljänneksi sijoitetun Ruotsin Thomas Johanssonin, joka voitti ensimmäisellä kierroksella villillä kortilla mukaan päässeen maanmiehensä Jonas Björkmanin.
Nieminen ja Johansson ovat kohdanneet kerran aiemmin. Vuoden 2001 Stockholm Openissa Nieminen otti voiton luvuin 6-2, 6-4.
Maanantaina Nieminen ja Schuttler hävisivät nelinpelin ensimmäisellä kierroksella USA:n Justin Gimelstobille ja Australian Nathan Healeylle luvuin 6-1, 5-6(5), 4-6. Pekingin turnauksessa pelataan kokeiluluonteisesti tie-break jo 5-5 tilanteessa.

Seuraava uutinen: Kiiski toiselle kierrokselle… →