Nieminen seuraavaksi Miamissa

20.3.2006  |  13:50

Rahapalkinnot ylittivät 2 milj.dollaria

Kolme erää tarvittiin jälleen, kun Thaimaan Paradorn Srichaphan ja Jarkko Nieminen kohtasivat Indian Wellsissa, Kaliforniassa 3,1 milj.dollarin Pacific Life Open-turnauksessa.
Srichaphan oli hävinnyt kolme edellistä miesten keskinäistä ottelua, mutta tällä kertaa omien sanojensa mukaan turhiin virheisiin sortunut Nieminen koki tappion puolivälierissä luvuin 6-7(3), 6-3, 5-7.
Voittoa olisi tarvittu, että Jarkko olisi noussut ATP-rankingissa sijalta 24 ylöspäin. Nyt hän pysyi samalla sijalla. Kroatian Mario Ancicilla on yhtä paljon pisteitä, 1425, viisi pistettä enemmän on Espanjan Tommy Robredolla ja 25 pistettä enemmän USA:n Robby Gineprilla ja Ranskan Sebastien Grosjeanilla. Hyvän alkuvuoden pelannut Nieminen on ATP Race-pisteissä kahdeksas 109:lla pisteellään.
Jarkon uran tienestit ovat nousseet nyt yli 2 milj.dollarin. Tähän hän on yltänyt ensimmäisenä suomalaispelaajana.
Jarkko Nieminen pelaa seuraavaksi keskiviikkona käynnistyvässä Nasdaq-100 Open-turnauksessa Miamissa, Floridassa. 12 päivää kestävän turnauksen miesten ja naisten kaksinpelin pääsarjoissa on 96 pelaajaa. Nelinpelin kaaviot ovat 32 parille. Ottelut pelataan paras kolmesta –menetelmällä, paitsi miesten kaksinpelin finaali, joka on paras viidestä.
Nieminen on Nasdaq-100 Openissa nyt viidettä kertaa. Hän koki ensimmäisen kierroksen tappion vuonna 2003 Tommy Robredolle, muina vuosina hän on hävinnyt toisella kierroksella. Tappio tuli vuonna 2002 Pete Samprasille, 2004 Todd Martinille ja viime vuonna Dominik Hrbatylle.
(RN)

Jaa:

Seuraava uutinen: Emma kaikkien aikojen… →