Nieminen puolivälieriin Bangkokissa

28.9.2006  |  10:20

Tänään vielä nelinpeliäkin

Jarkko Nieminen kohtasi 525.000 dollarin ATP-turnauksen, Thailand Openin, kaksinpelin toisella kierroksella Bangkokissa Kanadan Frank Dancevicin, joka ei ensimmäisen erän 6-2. Toisessa erässä Niemisellä oli eräpallo, mutta erä eteni tie-breakiin, jonka hän voitti luvuin 7-3. Kolmannessa erässä Nieminen mursi Dancevicin syötön 2-2:ssa ja hänellä oli sitten seuraavassa kanadalaisen syöttövuorossa kaksi murtopalloa 5-2 johtoon, mutta ei niissä onnistunut. Nieminen vei erän 6-4 ja kohtaa puolivälierissä voittajan myöhemmin torstaina pelattavasta ottelusta James Blake (3.) – Benjamin Balleret (lucky loser).
Nieminen ja Blake ovat kaksi kertaa aiemmin, ja molemmat ottelut ovat päättyneet Blaken voittoon. Monacolaista Balleretia Nieminen ei ole koskaan kohdannut.
Nieminen on torstaina areenalla toisenkin kerran, kun hän ja Ruotsin Johan Landsberg kohtaavat Australian Ashley Fisherin ja USAn Tripp Phillipsin nelinpelin ensimmäisellä kierroksella.