Nieminen Miamissa toisella kierroksella

20.3.2007  |  12:00

Laineelle karsintatappio

Miesten Sony Ericsson Open-turnauksen kaksinpelin kaavio on arvottu. Jarkko Nieminen (ATP 21) on sijoitettu 20. sijalle ja on suoraan toisella kierroksella, jolla kohtaa voittajan ottelusta Marc Gicquel Ranska – karsija. Niemisen ottelu pelataan joko perjantaina tai lauantaina.
Viime vuonna Nieminen eteni turnauksen kolmannelle kierrokselle. Hän oli suoraan toisella kierroksella, jolla voitti Australian Mark Philippoussisin, mutta hävisi kolmannella kierroksella kolmessa erässä James Blakelle.
Nieminen pelaa Miamissa nelinpeliä parinaan Ruotsin Robert Lindstedt. Miesten nelinpelin kaaviota ei ole vielä arvottu.
Emma Laineen (WTA 140) taival Miamissa sen sijaan päättyi karsintojen ensimmäiselle kierrokselle, jolla Kanadan Stephanie Dubois vei hänestä voiton luvuin 6-1, 2-6, 6-1. Viime vuonna Laine oli WTA-rankingissa sijalla 55 ja pääsi suoraan kisan pääsarjaan, jonka ensimmäisellä kierroksella hävisi Italian Maria Elena Camerinille.