Nieminen kukisti Robredon Cincinnatissa

15.8.2007  |  08:00

Uran kuudes voitto Top 10-pelaajasta

Jarkko Nieminen (ATP 28) pudotti seitsemänneksi sijoitetun Espanjan Tommy Robredon (ATP 7) luvuin 6-4 6-1 Cincinnatin 2,2 milj.dollarin ATP Masters-sarjan turnauksen toisella kierroksella tiistaina.
Tämä oli miesten kuudes kohtaaminen ja Niemisen ensimmäinen voitto Robredosta. Nieminen voitti nyt ensimmäisen kerran sitten vuoden 2005 pelaajan ATP-rankinglistan kymmenen joukosta. Hän kukisti Andre Agassi, joka oli tuolloin ATP-rankingissa sijalla 7, Ranskan avoimissa. Sen jälkeen hän on kohdannut 16 Top 10-pelaajaa, joille kaikille on hävinnyt. Tämä oli Niemisen uran kuudes voitto Top 10-pelaajasta.
Cincinnatin turnauksen kolmannella kierroksella Nieminen saa vastaansa voittajan ottelusta Ivan Ljubicic (11.) -Nicolas Almagro, mutta sitä ennen hän pelaa keskiviikkoiltana tsekkiparinsa Frantisek Cermakin kanssa nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelun, jossa vastassa on puolalaiskaksikko Mariuz Myrstenberg/Marcin Matkowski.(RN)

Seuraava uutinen: Tuohimaa hävisi Savitaipaleella… →