Nieminen kukisti Mayerin

4.1.2006  |  13:00

Puolivälierissä Serra

Seitsemänneksi sijoitettu Jarkko Nieminen (ATP 28) eteni Adelaiden 419.000 dollarin ATP-turnauksen kaksinpelin puolivälieriin kukistamalla toisen kierroksen ottelussa Saksan Florian Mayerin (ATP 72) luvuin 7-6, 7-5. Miehet kohtasivat viime kesänä massalla Sopotin ATP-turnauksen puolivälierissä; Mayer voitti ottelun luvuin 6-2, 6-2.  Nieminen sai nyt Adelaidessa kaipaamansa revanssin saksalaisesta.
Puolivälierissä Nieminen kohtaa sijoittamattoman Ranskan Florent Serran, joka yllätti kisan kolmanneksi sijoitetun Tommy Robredon luvuin 7-6, 3-6, 6-3.
Nieminen ja Serra kohtaavat nyt kolmannen kerran, voitot ovat tasan 1-1. Viime vuoden toukokuussa Nieminen kukisti Serran Prostejovin ATP Challenger-turnauksen toisella kierroksella Tsekissä – Nieminen voitti lopulta koko turnauksen. Serran voitto Niemisestä tuli heinäkuussa Båstadin turnauksen ensimmäisellä kierroksella.
Nieminen on kolmatta kertaa Adelaidessa, vuonna 2004 hän eteni välieriin, viime vuonna hävisi ensimmäisellä kierroksella.