Nieminen: ”Kaikki potentiaali on isoon tapahtumaan Espoo Metro Areenalla”

5.1.2023  |  21:04  |  Ennakot

Kapteeni Jarkko Nieminen on innoissaan tulevasta maaottelusta, joka pelataan kuukauden kuluttua Espoo Metro Areenassa 4.-5.2. Lippuja on tapahtumaan myyty jo yli 4300; lauantain alakatsomo on jo lähes täysi ja sunnuntain ratkaisupäivä täyttyy myös kovaa vauhtia.

19.12.2022-6.1.2023 -15% kaikista A- ja B-kategorian lipuista. Minimiosto 2 lippua per asiakas ja maksimiosto 20 lippua per asiakas. Huom. valitsethan liput samasta hintakategoriasta saadaksesi alennuksen.

– Kaikki potentiaali on isoon tapahtumaan Espoo Metro Areenalla, tiivisti Nieminen.

Porsche Davis Cup Team Finland on villinnyt yleisöä ennen näkemättömällä tavalla viime vuosien aikana Espoossa. Viime vuonna voitto Uudesta-Seelannista ja niukka MM-karsintatappio Belgialle vetivät molemmat noin 6000 katsojaa areenalle. Nyt tuleva maaottelu on ennakkolipunmyynnin perusteella rikkomassa tätä lukemaa ja suuntaamassa katseita vuoden 2019 maaotteluennätykseen, kun Suomi kohtasi Itävallan yli 8000 katsojan voimin.

Joukkueen kärkikolmikko Emil Ruusuvuori, Harri Heliövaara ja Otto Virtanen ovat avanneet ammattilaiskautensa ja valmistautuvat kaikki kohti Australian avoimia ja tulevaa maaottelua.

– Tulemme olemaan helmikuussa vielä parempia kuin koskaan aikaisemmin. Tavoittelemme ottelusta voittoa ja toivottavasti päästään tekemään historiaa etenemällä Davis Cup Finals -lopputurnaukseen, jatkoi Nieminen.

OSTA LIPUT

Lauantain VIP loppuunmyyty – ratkaisupäivälle pöytiä jäljellä

Lauantain osalta Business Table ja Business Lounge VIP-liput ovat loppuunmyydyt. Sunnuntain otteluihin paikkoja on vielä saatavilla. Espoo Metro Areenan VIP-elämykset ovat ihastuttaneet tennisyleisöä edeltävissä otteluissa. Business Table ja Lounge tarjoavat ikimuistoisen pelitapahtuman areenan parhailta paikoilta sisältäen kolmen ruokalajin pöytääntarjoilun menun.

Varaukset: teemu.purho@tennis.fi.

LISÄTIEDOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaara/Glasspool välieriin –… →