Näytä pelaamisen ilosi – tenniksen suosio jatkaa kasvuaan

31.3.2022  |  14:07  |  Ennakot, Seurat

Yli 150 jäsenseuraamme pitävät huolen tenniksen elinvoimaisuudesta. Elinvoimainen seura- ja harrastustoiminta on kaiken toiminnan lähtökohta. Tenniksen suosio jatkaa kasvuaan: tällä hetkellä jäsenseuroissamme on jäseniä 26 445, mikä on 4 % enemmän kuin edellisenä vuotena – harrastajia on noin 130 000 ja lajistamme kiinnostuneita on lähes miljoona. Kasvun uralla on oltu vuodesta 2015 lähtien ja erityisesti kuluneet neljä vuotta ovat olleet vahvaa kasvua (+ 18 %).

Pelaamisen ilo. Ilo on tyytyväisyyttä ja onnellisuutta. Sitä voi kokea esimerkiksi tavatessaan ihmisiä ja onnistumisen sekä innostumisen hetkillä. Tunnistatko itsesi tenniksen parista tästä kuvailusta? Tennis tuottaa mielihyvää ja siten koukuttaa harrastajia lajin pariin.

 

Pelaamisen Ilo -kampanjan tarkoituksena on nostaa esille lajimme ominaispiirteitä ja hetkiä suoraan kentiltä seurojen sekä harrastajien sanomana.

– Tenniksen suosio jatkaa kasvuaan ja siten tarinoita lajimme parista kuulee enenevissä määrin. Aloitimme Pelaamisen Ilo -teeman viime vuonna, sen avulla haluamme tuoda lajimme hienouksia entistä näkyvämmäksi. Tennis on elämänmittainen matka ja se soveltuu niin lapsille kuin aikuisille sekä aloittelijoille ja kokeneemmille pelaajille – taustoista riippumatta on ilo vahvasti läsnä kentillä, kertoi viestintä- ja markkinointipäällikkö Jarno Tiusanen.

ETSI SEURASI
ALOITA KILPAILEMAAN

Näytä pelaamisen ilosi?

Kesäkauden kynnyksellä tuomme esille kansallisten pelaajiemme ja valmentajiemme näkemyksiä teemaan: miksi aloitit pelaamaan ja mikä lajissa kiehtoo?

ETSI SEURASI
ALOITA KILPAILEMAAN

Tennisliitto jakaa myös tehtyjä sosiaalisen median julkaisuja. Eli löytämisen helpottamiseksi tägää Tennisliitto kuvaasi/videoosi/viestiisi ja käytä #PelaamisenIlo. Tennisliiton löydät: FacebookTwitterInstagramYouTube ja LinkedIn.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomi kohtaa Uuden-Seelannin… →