Naisverkoston sosiaalisen median kampanja: Naistoimijat tutuiksi ja kannustusta tulemaan mukaan tenniksen pariin

5.3.2021  |  17:48  |  Seurat

Naisverkoston toiminta on käynnistynyt vauhdilla alkuvuoden aikana – nyt on luvassa sosiaalisen median kampanja maaliskuun ajan.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään tulevana maanantaina 8.3. Alunperin naisverkostolla oli tarkoitus järjestää useita turnauksia tulevana viikonloppuna naistenpäivän kunniaksi, mutta koronavirustilanne ei mahdollistanut tätä. Tämän johdosta kehiteltiin uusi tapa olla näkyvillä ja levittää tietoisuutta tenniksen parissa toimivista naisista. Kampanjan pääideana on kannustaa ja rohkaista niin naisia kuin tyttöjä enenevissä määrin mukaan tenniksen pariin: pelaajiksi, valmentajiksi, seuratyöntekijöiksi, tuomareiksi, hallituksen jäseniksi tai vapaaehtoisiksi.

Nyt käynnistyvää sosiaalisen median kampanjaa on ollut vahvasti suunnittelemassa ja tekemässä Hämeenlinnan Tennisseuran Suheil ”Su” Lizana, joka korostaa tenniksen olevan monipuolinen ja opettavainen laji.

– Parasta tenniksessä on se, että se opettaa elämäntaitoja. Kuten vastuullisuutta, kärsivällisyyttä, tiimityötä ja se haastaa sinut niin henkisesti kuin fyysisesti. Nautin työskennellä tennisvalmentajana, koska haluan antaa takaisin mitä tennis on antanut minulle. Haluan auttaa ihmisiä oppimaan ja haastamaan itsensä – pitäen hymyn matkassa mukana.

Haluatko kertoa oman tarinasi tenniksen hienoudesta sekä miksi toiminnassa kannattaa olla mukana?

Keräämme maaliskuun ajan lisää tarinoita julkaistavaksi – toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti, jos haluat osallistua levittämään ilosanomaa eteenpäin. Voit myös itse julkaista oman kuvasi ja/tai kannustuksesi sosiaalisessa mediassa merkitsemällä Tennisliiton julkaisuun ja käyttäen #Naisverkosto #NaisetTytötTenniskentille.

1) Lähetä itsestäsi kuva sähköpostitse jarno.tiusanen@tennis.fi, jos mahdollista niin tennikseen liittyvä – kentältä tai sen ulkopuolelta.

2) Vastaa kysymykseen: Mikä tenniksessä on hienointa ja miksi lajin parissa kannattaa tehdä töitä? Vastaa siitä näkökulmasta, jossa toimit: valmentaja/seuratyöntekijä/vapaaehtoinen/pelaaja/tuomari/hallitus.

Ilmoittaudu mukaan tuleviin naisverkoston webinaareihin – seuraava luvassa 24.3.

Naisverkoston kautta on järjestetty nyt kaksi webinaaria – edellisessä webinaarissa olivat maajoukkuekapteeni Emma Laine ja Katriina ”Kassu” Saarinen kertomassa tennisvalmentajuudesta ja tasa-arvosta. Voit katsoa webinaarin tallenteen täältä.

Seuraava webinaari järjestetään 24.3. klo 14.00-15.00. Tuolloin Tennisliiton hallituksen jäsen Anni Tuulos ja vastuullisuusohjelmasta vastaava Jarno Tiusanen käyvät läpi teemaa: naiset tenniksessä, globaali vs. Suomi, ITF Advantage All.

ILMOITTAUTUMINEN

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Roger-Vasselin kärsivät niukan… →