Naisten välieräparit: Kulikova – Hietaranta ja Eerola – Haavisto

26.6.2020  |  14:13  |  Raportit

Naisten kaksinpelissä mitalipeleihin ovat edenneet Anastasia Kulikova (HVS), Emma Eerola (TaTS), Ella Haavisto (Smash) ja Laura Hietaranta (HVS). Välierät pelataan lauantaina klo 11:00 alkaen Talin Tenniskeskuksella.

Puolivälierien tulokset
[1] Anastasia Kulikova, HVS – [8] Venla Ahti, Smash-Kotka 6-2, 6-2
[5] Ella Haavisto, Smash – [2] Liisa Vehviläinen, ÅLK 6-4, 6-4
[3] Emma Eerola, TaTS – [7] Stella Remander, Lo-Te 7-5, 7-5
Laura Hietaranta, HVS – [4] Mariella Minetti, TaTS 6-0, 6-0

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Mielenkiintoiset välierät luvassa lauantaina

Yläkaavion puolella on luvassa todellinen herkkupala, kun finaalipaikasta asettuvat taistelemaan maajoukkuepelaajat ykköseksi sijoitettu Kulikova ja sijoittamaton Hietaranta. Kulikova voitti omassa välierässään kahdeksanneksi sijoitetun Venla Ahdin (Smash-Kotka) 6-2, 6-2 ja Hietaranta ei antanut armoa neljänneksi sijoitetulle Mariella Minetille (TaTS) 6-0, 6-0.

– Tuntuu hyvältä olla jälleen välierissä – viime kesänä en pelannut SM-kisoja, joten nyt tuntuu taas hyvältä. Pelasin tänään hyvää tennistä, kuten teki myös Venla. Olen tyytyväinen voitosta ja välieräpaikasta, sillä numeroista huolimatta meillä oli useita tiukkoja hetkiä ottelussa, kommentoi Kulikova.

– Sain pelattua tänään todella tasaisesti ja pystyin keskittymään jokaisen pisteeseen. Kämmenlyöntini toimi tänään todella hyvin ja pystyin muutenkin pelaamaan aggressiivisesti ja se tuotti tulosta, kertoi Hietaranta.

Kulikova ja Hietaranta kohtasivat toisensa vuosi sitten Savitaipaleen ammattilaisturnauksessa. Tuolloin Kulikova vei pidemmän korren suoraan kahdessa erässä.

Alakaavion puolella kolmanneksi sijoitettu ja vuoden 2018 sisäkenttien Suomen mestari Emma Eerola (TaTS) otti tiukan voiton Stella Remanderista (Lo-Te) 7-5, 7-5. Neljännessä puolivälierässä nähtiin pienoinen yllätys, kun viidenneksi sijoitettu Ella Haavisto (Smash) kukisti hieman yli kaksituntisessa ottelussa toiseksi sijoitetun Liisa Vehviläisen (ÅLK) 6-4, 6-4. Eerola ja Haavisto pelaavat toisesta finaalipaikasta.

– Oli hyvä peli tänään minulta. Oli erittäin tasainen ottelu, mutta ratkaisevissa paikoissa uskalsin pelata vastustajaani rohkeammin, kertoi Eerola.

– Pysyin tänään omassa taktiikassani, eli pelasin rohkeasti ja olin aggressiivinen läpi ottelun. Oli todella helteiset olosuhteet ja Liisa pelasi erittäin tasaisesti – piti tehdä jokaisen pisteen eteen todella paljon töitä. Huomiseen välierään lähden hakemaan luonnollisesti voittoa, pyrin pelaamaan omaa rohkeaa peliäni, sanoi Haavisto.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomen ja Intian… →