Naisten kärkikamppailusta HVS:n näytös

2.12.2017  |  16:57

Naisten Tennisliigan kärkikamppailussa kohtasivat tänään HVS-Tennis ja Smash Talin Tenniskeskuksella. Odotus- ja latausarvot otteluun olivat korkealla jo viime vuotisen finaalinkin johdosta, mutta tällä kertaa ottelusta tuli täysin HVS:n näytös.

Smash joutui ensimmäistä kertaa tällä kaudella otteluun ilman ykköspelaajaansa Piia Suomalaista – joukkueen muodostivat Kristiina Parviainen ja Kati Heinänen-Rautee. Smashin siipirikkoisuus näkyi vääjäämättä, kun HVS marssitti kentälle äärimmäisen kovan nipun. HVS tyrmäsikin Smashin todella nopeasti 3-0. Sabrina Santamaria ja Anastasia Kulikova hoitivat kaksinpelinsä tyylillä ja kapteeni Emma Laine yhdessä Santamarian kanssa olivat erittäin vahvoja nelinpelissä.

– Ei tullut ihan sellaista kärkikamppailufiilistä tällä kertaa. Tulokset puhuvat puolestaan, pelit olivat yhtä selvät kuin numerotkin, kertoi Laine otteluiden päätyttyä.


HVS:n naiset Laura Hietaranta, Sabrina Santamaria, Emma Laine ja Anastasia Kulikova vankistivat johtoasemaansa Tennisliigassa

Usealla paikkakunnalla jännittävät hetket vielä käynnissä

Muut kierroksen ottelut ovat alkaneet puolen päivän jälkeen ja tilanne on tällä hetkellä kiihkeä monella paikkakunnalla. Naisten  liigakierros on lähes saatu jo pelattua, ratkaisevien nelinpelien lentolyöntejä taiteillaan parhaillaan. Sen sijaan miesten sarjassa on vain yksi ottelupari saatu päätökseensä. Siinä niin ikään HVS oli todella kovassa vireessä halliten pelitapahtumia TVS:n vieraana Jarkko Nieminen Areenalla Turussa. Kenneth Raisman (ATP-909), Patrik Niklas-Salmisen (ATP-1055) ja Emil Ruusuvuoren (ATP-665) ammattilaistason otteet olivat yksinkertaisesti liikaa turkulaisille ja kaikki sarjapisteet matkasivat kohti Helsinkiä.

Seuraa otteluiden etenemistä Tennisliigan sivuilla sekä Twitterin välityksellä. Illan päätteeksi julkaistaan vielä kattava raportti päivän tapahtumista.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomen Tennisliitto ry… →