Naisten 25.000$ ITF-turnaus Talissa

23.9.2009  |  16:55

Villit kortit jaettu OrtoLääkärit Openiin

HVS-Tennis järjestää Talissa naisten 25.000$ ITF-turnauksen, Ortolääkärit Openin, joka pelattiin ensimmäisen kerran vuosi sitten.
Turnauksen karsinnat pelataan 27.-28.9. ja pääsarjat 29.9.-3.10.

Korkeimmalla ilmoittautuneista on rankattu britti Katie O’Brien (WTA 103), joka on tänä vuonna voittanut Suttonin 25.000$ ITF-turnauksen ja ollut kolmen vastaavan kisan, Minskin, Jerseyn ja Espanjan Vigon loppuottelussa.
Venäjän Ksenia Pervak on WTA-rankingissa sijalla 134 ja Ranskan Stephanie Foretz sijalla 141. Viron Margit Rüütel ei selkävamman vuoksi ole puolustamassa viimevuotista voittoaan, mutta finalisti, Liettuan Lina Stanciute on taas mukana.

Suomalaiset eivät pääse kisaan mukaan ilman villejä kortteja. Järjestävä seura, HVS-Tennis on myöntänyt pääsarjan villit kortit omille pelaajilleen, Emma Laineelle, Heini Saloselle ja Leia Kaukoselle sekä Tanskan Malou Ejdesgaardille.
Karsintoihin villin kortin saavat HVS:n Veera Nurmi, Smash-Tenniksen Cecilia Estlander, tamperelaiset Saana Saarteinen, Ella Leivo ja Annika Sillanpää sekä Norjan Ulrikke Eikeri. Piia Suomalainen on karsinnoissa WTA-rankinginsa perusteella.

Jaa:

Seuraava uutinen: T.Nieminen ja Paukku… →