Nadal pudotti Jarkon Madridin ATP Masters 1000 -turnauksesta

9.5.2014  |  13:07

Jarkko Nieminen (ATP 57) piti toisen erän tasaisena kolmannen kierroksen ottelussaan ATP-rankingin ykköstä, Espanjan Rafael Nadalia vastaan Madridissa ATP Masters 1000 -turnauksessa. Jarkko menetti erän lopussa syöttönsä ja Nadal vei erän 6-4. Espanjalainen oli kuitenkin voittanut alle puolessa tunnissa ensimmäisen erän 6-1. Näin Nadal jatkaa turnauksessa, ja Jarkko pääsee pitämään väliviikon ennen seuraavaa kisaansa. Jarkko tienasi Madridissa kolmannelta kierrokselta 90 ATP-pistettä.
Tämä oli Jarkon ja Rafael Nadalin kahdeksas keskinäinen ottelu. Kaikki ovat päätyneet Nadalin voittoon.

Jarkko puolustaa 18.5. alkaen Düsseldorfissa ATP250 -turnauksen viimevuotista finaalipaikkaansa, jossa koki tappion Argentiinan Juan Monacolle.