Murray kukisti Niemisen Pariisissa

31.10.2007  |  14:00

Iltapäivällä vielä nelinpeli

15.sijoitettu skotti Andy Murray voitti Jarkko Niemisen ATP Masters-sarjan turnauksessa Pariisissa keskiviikkona. Toisen kierroksen ottelussa ensimmäisen erän ratkaisu tuli vasta tie-breakissa, joka päättyi Murraylle 7-5. Toisessa erässä Niemisen onnistui murtaa Murrayn syöttö ja mennä 3-1 johtoon, mutta Murray pystyi heti seuraavassa pelissä vastamurtoon. Toisen syötönmurron skotti teki erän seitsemännessä pelissä, meni 4-3 johtoon ja eteni siitä erä- ja otteluvoittoon luvuin 7-6(5) 6-3. Ottelu kesti tunnin ja 37 minuuttia.
Niemisen keskiviikon urakka ei pääty tähän, sillä hän ja ranskalaisparinsa Paul-Henri Mathieu kohtaavat myöhemmin iltapäivällä ensimmäisellä kierroksella ranskalaisparin Marc Gicquel/Gilles Simon.(RN)

Seuraava uutinen: Tuohimaalle tappio Tukholmassa… →